بله من کارنامه نگرفتم از طریق مدیر مدرسه بهم گفتن!
وقتی ۱۲ سالته ولی میخای ادای یازدهمیارو در بیاری🤣
ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند" ویکتور هوگو، بینوایان
بله من کارنامه نگرفتم از طریق مدیر مدرسه بهم گفتن!
اها ان شا الله خیر هست عزیزم .کنکور طبق مدرسه شما نیست طبق کل کشوره که معدل کتبی براشون مهمه پس افتضاح ندادی خوب بوده .
فقط ی سوال معدل کتبی نوبت دوم یازدهمتون چند شد ؟
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
دقیقامن پدرم مصححه بعد چندتا از نمراتو دیدم ببین یعنی افتضاححح
برای چه درسی ، بگو منم امیدوار بشم 🤕
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
واقعا نمره کتبی نوبت دومتون شد ۱۹.۹۳ ؟حتما خیلی خونده بودی ، چه درسی نکات کم شده بود که ۲۰ نشدی
ممنون از تمام حرفاتون دیگه حوصله توضیح برای شمارو ندارم تایپیکم قفل میکنم /
توضیح نداری 🤣🤣🤣
ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند" ویکتور هوگو، بینوایان
خیلی خوندم که دارم سر ۱۹ و ۹۰ حرص میزنم زیست ۱۹ شدم
میفهمم واقعا ، خیلی خونده بودی حق میدم وااااقعا آفرین مدرسه باید لوح تقدیری حتما بده بهت . اما نتیجش رو هم میگیری ،فقط میشه وقتی ترازا اومد بهم بگی چه ترازی داده لطفا ؟
😐۱۲ ساله تو سایت چیکار میکنه ۱۲ ساله اصن میدونه نمرات چجوری حساب میشن ؟بجای الکی حرف زدن یکم مختو به کار بنداز فکر کن بعد بیا هرهر بخند از صحبت هات مشخصه هیچی از نمرات نمیدونی فقط میخوای مزه بپرونی