2777
2789
عنوان

همسرم بهم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 54 پست
من برعکس خانوادم خرجی نمیدادن از ۱۷ سالگی کار کردم صفر تا صد جهازمم خودم خریدم حتا خریدای عقد همسرمم ...

واقعا سخته،ولی باید بگی چون نگی حالت خوب نیست،بگو یه مبلغ تعیین کنه همونو هرماه برات واریز کنه

واقعا سخته،ولی باید بگی چون نگی حالت خوب نیست،بگو یه مبلغ تعیین کنه همونو هرماه برات واریز کنه

من ششصد یارانه دارم پونصدم حق تاهل با حقوقش میدن بهش میگم همون‌پونصد برای من کافیه جمعا میشه یه تومن منم ک همش خونم خرجی ندارم فقط باشه تو کارتم من اروم میشم هی با خنده و شوخی رد میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توقع زیادسم نداری دیگه همونو باید بده،چند دفه جدی بگو بهش

دیشب بار چارم پنجم بود ک این بحث پیش اومد منم دست ب پولش نزدم کارتشم برنداشتم قلکمو شکوندم پول برداشتم ازش الان جلوی دید هم گذاشتم از سرکار اومد ببینه صدرصد ازم توضیح میخاد دیگه قصدم اینه امروز میخمو بکوبم خیلی جدی برخورد کنم بفهمه واقعن ناراحت میشم الکی نیست صحبتام

همین دیشب فقط نقدی داد همیشه نمیده ک کلا هرموقع بگم‌پول باید ی دلیل موجهی داشته باشم تا پول بده یا ک ...

راست میگی عزیزم سخته 

ولی با دعوا و قهر هم ک درست نمیشه باید باید جدی در موردش حرف بزنی بگو ناراحتی و دوس نداری سر هرچیزی پول بخوای ازش 

دیشب بار چارم پنجم بود ک این بحث پیش اومد منم دست ب پولش نزدم کارتشم برنداشتم قلکمو شکوندم پول برداش ...

آفرین کار خوبی میکنی،من حتی دوس ندارم شوهرم کارتشو بهم بده،فقط تو کارت خودم باید باشه

راست میگی عزیزم سخته ولی با دعوا و قهر هم ک درست نمیشه باید باید جدی در موردش حرف بزنی بگو ناراحتی و ...

مدونی من ی اخلاق بدی دارم تو اوج دعواهم ب همسرم نگاه کنم جر میخورم از خنده هیچوقت بلد نیسم جدی باشم باهاش بعد چند بار هی نشستم براش برنامه ریختم این کارو کن اون کارو کن ب منم اینقد بده اونم هی شوخی میکنه وسطاش منم‌میخندم دیگه تا میخندم انگار میگیره ب شوخی و میگذره از حرفم، ولی دیشب اینقد ناراحت شدم ک پشتمو کردم گریه کردم خابیدم متوجه شده بود دارم اشک میریزم صبح پول‌و کارت گذاشته بود منم دست نزدم عمدن قلگمو شکوندم گذاشتم رو اوپن از سرکار بیاد ببینه سرصحبت بازشه این سری بهش بفهمونم واقعن اذیتم

آفرین کار خوبی میکنی،من حتی دوس ندارم شوهرم کارتشو بهم بده،فقط تو کارت خودم باید باشه

اره حس بدی داره پیام میزه براش ی سری با کارت خودش رفتم خرید اون روز کلی خرید خونه کردم بعد اومد مطمعنم منظور خاصی نداره ها فقط میخاد حساب کتاب پولاشو بدونه هی میپرسید اینو چی خریدی داشتم دیوونه میشدم من تو عمرم ب هیچکس جواب پس نداده بودم بابت پول

😔😔بمیرم واست

خدانکن عزیزم

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

مدونی من ی اخلاق بدی دارم تو اوج دعواهم ب همسرم نگاه کنم جر میخورم از خنده هیچوقت بلد نیسم جدی باشم ...

وای 😂😂😂 خب این دفه نگاه نکن به صورتش یا اگه شوخی کرد بین حرفات بگو دارم جدی حرف میزنم خندتو کنترل کن نخندی😁 

ببین بازم قهر و گریه و ناراحتیت مهم بوده براش که کارتشو گذاشته بگو نیاز به کارتش نداری فقط ی مقدار مشخصی هر ماه به کارتت بزنه 

همین جدی بودنتو حفظ کن باهاش حرف برن ایشالا که دیگه دفه آخره و به حرفت گوش میده  

اره حس بدی داره پیام میزه براش ی سری با کارت خودش رفتم خرید اون روز کلی خرید خونه کردم بعد اومد مطمع ...

وای واقعا رو مخمه منم،کلا محردی خرید میکردم هرچی که دلم میخواست اصلا نمیپرسیدن ازم چیزی،مامانمم میدونه که رو این موضوع حساسم،یه بار پرسید فلان چیز چند شده کارتو بهش دادم گفت میخواستم قیمتشو بدونم ولی ناراحت شدم،الانم همینجوریم دوس ندارم ازم حساب بپرسه

وای 😂😂😂 خب این دفه نگاه نکن به صورتش یا اگه شوخی کرد بین حرفات بگو دارم جدی حرف میزنم خندتو کنترل ...

ایشالا ک بتونم امروز ینی همین خندیدن گند زده ب شخصیت من هیجا جدی نمیگیره منو نمیتونم بهش بفهمونم کی جدی ام کی دارم شوخی میکنم😆

وای واقعا رو مخمه منم،کلا محردی خرید میکردم هرچی که دلم میخواست اصلا نمیپرسیدن ازم چیزی،مامانمم میدو ...

منم همینم واس همین میگم حتا شده مبلغ خیلی کم ولی تو کارت خودم باشه اختیارش با خودم باشع