2777
2789
عنوان

سوره ی معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2496 بازدید | 99 پست
اره بابامن خیلی زیادنتیجه گرفتم

جدی من یه دفعه انجام دادم گفتم ولش کن بی نتیجه 

حالا که تو نتیجه دیدی منم انجام میدم

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی من یه دفعه انجام دادم گفتم ولش کن بی نتیجه حالا که تو نتیجه دیدی منم انجام میدم

فقط شنبه هاوقت داری تاقبل غروب افتاب .نگفتی سوالموچله گروهی یاتنهایی میشه؟

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

دارچینم روزای شنبه دودبدیدبراجذب ثروت عالی فقط چوبش تاقبل غروب افتاب منم دعاکنید😀

جذبت در چه حدیه؟زیاد یا کم؟

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
برای کسی که تازه مغازه باز کرده خوبه؟ بخونه کسب کارش بگیره؟

اره عالیه حتا برای کسی که پیج کاریم زده خوبه در هرصورت رونق میگیره

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

اها چوبش و آتیش زدم دود میده اونو تو خونه بچرخونم دودش همه خونه رو بگیره امروز شنبس کی انجام بدم الا ...

توکل خونه اتاقابچرخون صلواتم بفرس نیت کن براسلامتی ورزق وروزی

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

فقط شنبه هاوقت داری تاقبل غروب افتاب .نگفتی سوالموچله گروهی یاتنهایی میشه؟

من گروهی خوندم 

با برنامه عشقعلی از گوگل دانلودش کن خیلی خوبه

فقط مالی حاجت میده؟

برای من فقط مالی حاجت داد

سلام. برای امضاتون، چله زیارت عاشورای شهید نوید صفری رو بخونید

منم شنیدم امروز تو سایت

ازش حاجتتونو گرفتین؟

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙https://uupload.ir/view/aqoqhi6ph3negoxbm3ztyz_yihzndwvhjvh68o5x-fjodnpepopa3oyxa0d-jj8io1g13xxnalv_rhiemijkoghqstu9u9k6_2iuz.mp4/