2777
2789

نیاد مراسمای خاکسپاریش با این حال که فرصتشو داشتن الکی بهونه بیارن و تنها ی زنگ بزنن قبول میکنید؟ من پسرخاله جوون جوون فوت کرد هیچکدوم از طایفه ی بابام نیومدن با اینکه خیلی مامانم باهاشون جور بود و همیشه اولین نفر تو مراسماشون شرکت میکرد . بعد چندروز پیش برادر عروس عمم فوت کرده بود همه از دمممم پاشدم رفتن . یعنی اون عروس ۵ ساله از عروس ۲۰ ساله ارزشش بیشتر بوده🙄باید چطوری رفتار کرد با اینا

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریشه در رفتارهای خودتون داره چون دقیق شرایط خانواده پدری ما هم همینه برای مادر و زن عموم که متوجه شدم از مادرم رنجیده خاطر هستن ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مثل خودشون باش 

مادربزرگ منم فوت کرد خیلیا که تا قبلش تو خونش پلاس بودن مراسمشو نیومدن . مادر منم خیلی ناراحت شد تو این یکسال و خورده ای هر کی از سمت اونا فوت کرد مادرم نه زنگ زد نه رفت انقدم پرو هستن که بعدا گلگی کردن خودم جوابشونو دادم که مگه شما اومدین که مادرم بیاد دهنشونو بستن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

عزیزم من به تازگی مادربزرگم فوت کرده خواهرشوهرم نیومد مراسم، خواهرشوهرم مجرده و میتونست همراه مادرشوهرم بیاد اما نیومد چون مکان مراسم ۲ساعت با خونمون فاصله داشت. اما دیدم ک برای دوستاش هر روز صبح تا شب میرفت و تو مجلسشون پذیرایی می‌کرد.  ب نظر شما حق دارم ناراحت بشم یا اگه حرفی درباره این قضیه زده بشه ناراحتیم ب زبون بیارم؟!