2777
2789
عنوان

اگه خواهرزادتون بمیره و هیچکدوم از فامیلای شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 26 پست
ریشه در رفتارهای خودتون داره چون دقیق شرایط خانواده پدری ما هم همینه برای مادر و زن عموم که متوجه شد ...

نه اصلت مامانم کاری نکرده مطمئنم از بابام دلخورن که تو مراسماشون شرکت نمیکنه ولی مامانم تقصیری نداره اون اصلا با بابام قاطی نمیشه حتا شده تنهایی هم رفتامد کرده اینم خواهرزاده ی مامانمع

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

نه اصلت مامانم کاری نکرده مطمئنم از بابام دلخورن که تو مراسماشون شرکت نمیکنه ولی مامانم تقصیری نداره ...

شما راستش نمیدونی دقیق تشخیص بدی که دلخور هستن یا نه من مستقیم صحبت کردن بهم گفتن میدونی آدم تا یک سنی فکر میکنه اطرافیان فرشته هستن رفتارهاشون درسته و.‌‌‌...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید مزاسم خاکسپاری جایی بوده ک اونا نمیتونستن بیان

واسه عروس عمم تو روستا بوده که تعجب واسه اون رفتن! نه جای دیگه ای نبوده

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

شما راستش نمیدونی دقیق تشخیص بدی که دلخور هستن یا نه من مستقیم صحبت کردن بهم گفتن میدونی آدم تا یک س ...

نه بابا عزیزم بچه نیستم که اینا کلا بیشعورن

والله مامانم ب تازگی فوت کردند  فامیل شوهر البته دورند ولی جاری محترم ک میومد شمال خونه بنده حتی زحمت نداد ب خودش ک ی تسلیت زنگ بزنه بگه نه جاری ن برادر شوهرم!!!البته خیلی دلم شکست ی تلفن ک زحمتی نداشت البته قبلا خواهر ایشون فوت کرد من بلافاصله ب شوهرم گفتم زنگ بزن تسلیت بگیم نمی دونم چرا ج خوبی باید بدی داد دسه کم حرمت نگه داشتن احترام به خود ادمه،ولی اشکال نداره توکل ب خدا گذاشتم ب پای ندونم کاریش 

والله مامانم ب تازگی فوت کردند فامیل شوهر البته دورند ولی جاری محترم ک میومد شمال خونه بنده حتی زحم ...

شما انسان خیلی شریفی هستی ولی سعی کن دیگه هیچکس و آدم حساب نکنی و برات مهم نباشن

مامان من حتا زنگم نمی‌زد بهشون شخصن خودش پا میشد می‌رفت مراسماشون ما خونمون ی شهر دیگس فامیلا تو شهرستانن از شهر خودمون پا میشد می‌رفت خونشون ختماشون

شما انسان خیلی شریفی هستی ولی سعی کن دیگه هیچکس و آدم حساب نکنی و برات مهم نباشنمامان من حتا زنگم نم ...

ممنونم🙏♥️عزیزم اصلا خودتون و ناراحت نکنین تسلیت میگم بهتون من خودم داغ دیده ام می دونم خیلی سخته و بی مهری دیگران تو این شرایط سخت ترش میکنه مامانتون بسیار با محبت و خانومن و این رفتارشون از بزرگواری و خانمیشون بوده ب هر حال چیزی از ایشون کم نشده ایشون شخصیت خودشون و نشون دادن ک برازنده ایشونه 💐

ممنونم🙏♥️عزیزم اصلا خودتون و ناراحت نکنین تسلیت میگم بهتون من خودم داغ دیده ام می دونم خیلی سخته و ...

فدات شم انشالله خدا مادرتونو بیامرزه