2777
2789
عنوان

کارنامه کنکور قبولی و توصیه

434 بازدید | 18 پست

من سال اول پشت کنکورم بود امسال

هدفم دندون شهرخودمه نمیدونم قبول میشم یانه

تراز کنکور اردیبهشتم شد ۹۵۰۰🫠

معدلمم اونجوری که بانمرهام حساب کردم ۱۹/۲۵

توصیم بهتون اینه

کنکور اول رو جدی بگیرید که بعدش با خیال راحت امتحان بدید یا ترمیم کنید

برای قبول شدن پول زیاد خرج کردن مهم نیست

هدفمند خوندن مهمه

سال اول مشاورم خیلی معروف بود تو زعفرانیست!خدالعنتش کنه

و کلاسای موسسات معروف رفتم رتبم شد ۴۰هزار خیلی هم میخوندم

امسال یک دهمش هم خرج نکردم

یه مشاور دیگه گرفتم که حلالش باشه

و کلاسم فقط دروس مشکل رفتم

خیلی تست زدم

مسافرتمم رفتم

تفریحمم کردم خیلی کم اما کردم🫠🫠

لطفا سال اول بخونید که به پشت نکشه

کشید هم یک سال تمام تلاشتون رو بذارید

خیلی خوب شده ترازت

انشالله امسال قبولی

منم موافقم سال اول صد خودشو آدم باید بذاره که نکشه سال بعد 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

خیلی خوب شده ترازتانشالله امسال قبولیمنم موافقم سال اول صد خودشو آدم باید بذاره که نکشه سال بعد

اره واقعا

ممنونم عزیزدلم🫠🫠🫠

مشاورم میگفت چون دولتی تهران میخوام احتمالش کمه ولی دولتی شهرهای خوب میارم

نمیخوام پردیس برم یه ذره هزینش سنگینه برام🫠

برام دعاکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعاممنونم عزیزدلم🫠🫠🫠مشاورم میگفت چون دولتی تهران میخوام احتمالش کمه ولی دولتی شهرهای خوب می ...

دولتی میاری هم معدلت عالیه هم رتبت

فکر نمیکنم پردیس برسه اصلأ

شهرای نزدیک محل زندگیتون میزدی

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

اره واقعاممنونم عزیزدلم🫠🫠🫠مشاورم میگفت چون دولتی تهران میخوام احتمالش کمه ولی دولتی شهرهای خوب می ...

چشم حتماً

انشالله قبولید😍🌹

دولتی میاری هم معدلت عالیه هم رتبتفکر نمیکنم پردیس برسه اصلأشهرای نزدیک محل زندگیتون میزدی

هنوز رتبه هارو نزدن که انتخاب رشته کنیم🫠

منتظرم ببینم خانوادم و مشاورم چی میگن 

ممنونم ازت قشنگم