2777
2789

کل لیسنینگ زبان مدرسه چقدره مگه؟

فوقش ۲۰ تا لیسنینگ داره دیگه

گوش کن جواباشو حفظ کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اگه دایره لغاتت بالا باشه و تلفظ کلمات رو هم بدونی وقتی لسنینگ گوش میدی کلمات رو میشنوی و میفهمی مفهوم رو میگیری سعی کن تک تک لغات زبان دبیرستان رو بلد باشی حتی به نظر من باید راهنمایی رو هم یه دور خوند مگه کلش چه قدره

این کتابه هست خیلی هم کوچولوعه غیر از سه پایه دبیرستان کلمه های راهنمایی رو هم داره فونتیک هم داره تلفظ هاش رو هم یاد میگیری

من خودم از وقتی بیشتر وکب کار میکنم بهتر پادکست ها رو هم متوجه میشم به نظرم خیلی تاثیر داره💕💕💕

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم سعی نکن لسنینگ های مدرسه رو حفظ کنی احمق نیستن که عین کتاب بدن😐

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

[QUOTE=346886793]اگه دایره لغاتت بالا باشه و تلفظ کلمات رو هم بدونی وقتی لسنینگ گوش میدی کلمات رو میشنوی و میفهمی مفه ...[/QUOTE

ممنونم  عزیزم 

اگه باشعوری وقتی نظرت مخالف منه ریپ نزن