2777
2789
عنوان

خیانت

143 بازدید | 8 پست

چرا انقد کلمه خیانت عادب شده برات؟

فرقی نداره چه مرد چه زن مگه چیتون کمه که خیانت میکنین به همسرتون بعد خیلی راحت تاپیک میزنین و نظروپیشنهاد میخواین بقیه هم دارن کمکتون میکنن

واقعا دنیایه عجیبی شده

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

اگه من به کسی خیانت کنم یا در حق کسی بدی یا ظلم کنم یا احساسات شخصی رو زیرپا بزارم در نهایت اون روز میگذره و تموم میشه اما

یک روزی من با وجدان و حقیقت خودم روبرو میشم که اگه اون شخص هم منو بخشیده باشه یا حتی خدا هم منو ببخشه من نمیتونم خودم رو ببخشم چون با وجدان خودم روبرو شدم...

و یک احساس پشیمونی به اندازه بینهایت خواهم داشت...بینهایت یعنی تا ابد و در این دنیا و اون دنیا همراهم خواهد بود ..ک بزرگترین عذاب واسه درون منه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه من به کسی خیانت کنم یا در حق کسی بدی یا ظلم کنم یا احساسات شخصی رو زیرپا بزارم در نهایت اون روز ...

افرین دقیقا چجوری باخودشون میتونن کنار بیان

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

دقیقا دیگه انگار کسی که خیانت می‌کنه خجالت نمی‌کشه هیچ افتخارم میکنه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دقیقا دیگه انگار کسی که خیانت می‌کنه خجالت نمی‌کشه هیچ افتخارم میکنه

قبلا یکی خیانت میکرد نمیتونست توچشم همسرش نگاه کنه الان خیلی راحت به همدیگه میگن

بعد اگه آقایی خیانت کنه زمینو زمانو بهم می‌دوزن.انگار چون خانم انجامش داده قبلش ریخته مثلا

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بعد اگه آقایی خیانت کنه زمینو زمانو بهم می‌دوزن.انگار چون خانم انجامش داده قبلش ریخته مثلا

قبحش*

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

اره به نظرم فرقی نداره کدوم خیانت میکنه دیگه اون طرف ارزش اینو نداره که باهاش بمونی