2777
2789

دوستان من یک بار جدا شدم بعد طلاقم باآقایی وارد رابطه شدم بعد اوایل چون منو می‌شناخت کامل خودمو معرفی نکردم بعددچند روز بهش گفتم من یک بار طلاق گرفتم بعد الان قصدش باهام ازدواجه دیشب بهم گفت من عاشقتم خلاصه از اینجور حرفا بعد خانوادش مخالفن داشتیم راجع به خانواده و آینده حرف میزدیم بعد بهم گفت من اگه از اول میدونستم تو مطلقه ای حقیقتش جلو نمیومدم بعدم که تو گفتی دیگه بهت عادت کرده بودم 

اوایل هم من نگفتم به خاطر این که گه گداری مثل دوست چت میکردیم اصلا لازم نبود از گذشته ام چیزی بگم 

مثلا اینو گفت که بگه چقدر برام مهمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چه بخوایم چه نخوایم 

پذیرفتن ازدواج فرزند با خانم یا اقایی که قبلا ازدواج کرده سخته ….

منم تو موقعیتش نبودم بگم من مشکلی ندارم و فلان 

از رو نگرانی و دلسوزی هست

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خب راست گفته ولی وقتشه باهاش منطقی حرف بزنی و بگی مسئله زندگی مسئله یه عمره و ۷۰سال ادامه داره وقتشه باعقلمون تصمیم بگیریم ...عزیزم عجله نکن مبادا خدایی ناکرده اتفاقات بدگذشته دوباره تکراربشه.

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خب راست گفته ولی وقتشه باهاش منطقی حرف بزنی و بگی مسئله زندگی مسئله یه عمره و ۷۰سال ادامه داره وقتشه ...

👏👏

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

اره تو کشورای دیگ اصلا مسئله ای نیس طلاق یا دوستی یا گذشته با کسی داشته باشی

ولی اینجا انگار زن کالاست حتی ازدواجم نکرده میگن باید اصلا با پسر حرف نزده باشه وگرنه پاک نیس مگه ادم با طلاق یا با دوست پسر داشتن ناپاک میشه

والا من بارها و بارها راجع بش حرف زدم

میدونم ولی باخانوادش هم منطقی و مودبانه حرف بزن دراین مورد .

بگو من و پسرشما هم را دوستداریم ولی دلم نمیخواد فکرکنید من میخوام پسرتون را گول بزنم و به دستش بیارم نه اصلا اینطور نیست شما این حق را دارید که اگه واقعا حستون به من بده و نمیتونید من را همینجور که هستم دوست داشته باشید پسرتون را منصرف کنید ....ما قصدمون گول زدن شما نیست من یه اشتباهی درگذشته داشتم و الان هم منکر اشتباهم نمیشم و سرنوشت برای من اینجور رقم زده .دلم میخواد این بار انتخابم عاقلانه و منطقی باشه و هردوطرف کاملا راضی باشن و هم را دوست داشته باشن ....

اونوقت اگه اقاپسر واقعا شماروبخواد با کل دنیاهم حاضره براتون بجنگه و میدونه که شما خانوادش را دوست دارید و قرارنیس سرجنگ باهاشون داشته باشید .

درضمن ب اون اقا بگو نگفتم چون همه ازخانمهای مطلقه رابطه میخوان و دنبال سواستفاده ان .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....