2777
2789

بانوی قصه 

عبور از غبار ( نیلا) 

زن کمانگیر 

اسطوره 

پادساعتگرد 

ارتیاب 

موج نهم ( نیلا) 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا خیلی از این رمانای عاشقونه آبکی میخوندم. یه روز رمان بامداد خمارو خوندم با یه سطح دیگه رمان نویسی آشنا شدم ، خوشم اومد. تصمیم گرفتم اونایی که چند لول از اون رمان نودو هشتیا بالاترن رو بخونم که پیدا نکردم. بعد رفتم سراغ رمانای معروف خارجی. بهترین رمان عاشقونه ، "برباد رفته " بود. بعد از اون دیگه نتونستم هیچ رمان عاشقونه ای بخونم چون در حد این نبود بنابراین رمان خوندنو گذاشتم کنار🤣

البته برباد رفته رو که شروع کردم اولش نزدیک بود بذارمش کنار، چون کلی اسم و شخصیت یهو وارد داستان میشد من نمیدونستم کی به کیه، به اسم خارجی عادت نداشتم. 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

به نظر من برو عضو کتاب خونه بشو کناب بگیر چیه با گوشی ،بوی کاغذ و لمس کردنش موقع رمان خوندنه که قشنگ ...

اتفاقا عاشق کتابم ولی خب گوشی هم به نظرم واسه وقتایی که کتاب نداری خوبه 

من قبلا خیلی از این رمانای عاشقونه آبکی میخوندم. یه روز رمان بامداد خمارو خوندم با یه سطح دیگه رمان ...

منم از اپِ رمان های عاشقانه میخوندم 

الان میخوام برم همونو نصب کنم دوباره 😅

حالا این رمانایی که تو اپها می‌نويسن واقعیه یا ساخته ذهنه؟

منم از اپِ رمان های عاشقانه میخوندم الان میخوام برم همونو نصب کنم دوباره 😅حالا این رمانایی که تو اپ ...

همشون ساخته ذهنن🤣 تو هم میتونی بنویسی بذاری تو گوگل

اتفاقا عاشق کتابم ولی خب گوشی هم به نظرم واسه وقتایی که کتاب نداری خوبه

توی تلگرام رمان زیاده‌ . صوتی باحال تره، به خصوص اگه طرف صداشم خوب باشه