2777
2789

منو هر کی رفت دعا کنه کلی امشب کتک خوردم و حرفای رکیک شنیدم فقط دعام کنه و سلام منو ب اقا برسون انقدر دلم گرفته که حتی اشکم هم نمیاد کلی حرف تو سینمه که کسی رو ندارم درد و دل کنم دعام کنید

منو هر کی رفت دعا کنه کلی امشب کتک خوردم و حرفای رکیک شنیدم فقط دعام کنه و سلام منو ب اقا برسون انقد ...

قربونت برم خواهری ایشالله قسمت خودت بشه چشم طلبید رفتم روچشمم

خدایا خودمو زندگیمو سپردم دستت خودت مواظبم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز رفتی کربلا ایشالا سفر بی خطر باشه ولی تروخدا رفتی برا بچه هام دعا کن مخصوصا دخترم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
من باخودش قرار برم خانوادم ولی دوقلو باردارم خودمم نگرانم ولی مطمعنم امام حسین خودش کمک میکنه🥲

قریون امام حسین برم این همه راه رفتی اونوقت فقط میتونی ازدور سلام بدی همین تواین شلوغی اصلا نمیتونی برسی ب ضریح با این وضع شکمت دختر بچه هارو تمعرض خطر قرارنده کاش بعد زایمانت میرفتی خیلی شلوغه ازدحام ماعرفه رفتیم اونقد هول میدادن زنا که منی که شکم خالیم له شدم زیرشون

عزیز رفتی کربلا ایشالا سفر بی خطر باشه ولی تروخدا رفتی برا بچه هام دعا کن مخصوصا دخترم

روچشمم خواهری ایشالله قسمت بشه بابچه های قشنگت بری عزیز دلم

قریون امام حسین برم این همه راه رفتی اونوقت فقط میتونی ازدور سلام بدی همین تواین شلوغی اصلا نمیتونی ...

واااای راست میگییی اجییی شوهرم خیلی نگران یعنی دراین حد فشارت میدننن؟

قربونت برم آقا اگه بطلبه باجان ودل. اماانگارمنونمیبینه هرباردستمو سمتش دراز کردم اون فرسخ هاازمن دور ...

نگو این طوری خواهری همه مون دوست داره به نوبت می طلبه منمم اولین بار اگر بطلب قرار برم

واااای راست میگییی اجییی شوهرم خیلی نگران یعنی دراین حد فشارت میدننن؟

اره بخدا خیلی یه پیرزنی اون وسط افتاد خادما با اینی که تو دستشونه میزد رو سرزائرا میگفت تااینو بکشیم بیرون خیلی ازدحام لبنانیا اومده بودن ازدور سلام میدادن اصلا نمیرفتن توازدحام هول بدن ضریح وبگیرن  

روچشمم خواهری ایشالله قسمت بشه بابچه های قشنگت بری عزیز دلم

ممنون خواهر

خیلی مریض میشن از بس استرس کشیدم کم آوردم

الان دخترم یکماهه سرفه میکنه خوب نمیشه میترسم دکار هم ترسونده رفتی حرم از ته دلت دعا کن از آقا ابوالفضل بخاه واسطه شه پیش خدا بچه هام خوب شن اینقد مریض نشن

اسم بچه هام محمد طاها وماهلین هست خواهر یادت نره ها 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....