2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش ننش و منو تنها گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصبیم😅😂😂💔

بیخیال عزیزم 😂

بخدا هر چقدر بیشتر به یه چیزی فک کنی بدتر حساس میشی مهم نباشه واست بچه تو بغل کن ازش آرامش بگیر گلم❤

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

[QUOTE=346869739]اون حق نداره خودش به شوهرش گفت زن بگیر فکر اینجاش رو باید میکرد  خونه‌ی منم ویلایی 

اگه راهی غیر تحمل داری حتما انجامش بده

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
بیخیال عزیزم 😂بخدا هر چقدر بیشتر به یه چیزی فک کنی بدتر حساس میشی مهم نباشه واست بچه تو بغل کن ازش ...

من یه چی بگم مادر شوهرم طلبه‌ی عنقلابی هست یکی از دلایل کوچیکی که ازش تنفر دارم اینه زخم زبونش و دردسرهایی که برام میسازه به کنار 

تصمیم گرفتم تا میتونم کمتر همدیگه رو ببینیم اینطوری برای آرامش من خوبه

خوب مادرشه. تو هم باید تو زندگی ارامش داشتع باشی. برو پیش مادرت. از زندگی لذت بر

من مجردم شاید درک درستی از زتدگی متاهلی نداشته باشم ولی تو هم نباید خودت رو نحدود کنی