2777
2789
عنوان

جشن خداحافظی از پوشک...خخخخ

2121 بازدید | 42 پست

خدایی اینو دیگه ندیده بودیم که بحمدلله دیدیم و ندیده از دنیا نرفتیم  

به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"

آخه هردم از این باغ بری میرسد

البته من خوشم اومد ایده ش واقعا جالب بوده

خلاقیتشون تو حلقشون

به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا کجاشو دیدی.

چندروز پیش دیدم جشن رونمایی از اسم و 

جشن تعیین جنسیت

😐😐😐

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

با اصل جشن کاری ندارم

کی اون کیک با طرح عن رو دلش میاد بخوره😐😐

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

چیزی که عجیبه اینه همش عکس پی پی گذاشتن  

یعنی بچه شون جیش نمیکرده مگه  

جشن عن    

اییییییییییییییییییی آآآآآآآآآآاره

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
حالا کجاشو دیدی. چندروز پیش دیدم جشن رونمایی از اسم و  جشن تعیین جنسیت 😐😐😐

آره اونم خیلی وقت پیش دیدم

چطوری این کیکو میخورن😖😖😵😵

با لذت تمام  

من کیک دیدم شبیه توالت ایرانی بود یه چیز دراز قهوه ای هم توش بود شماره ۲ میگم 

اون واقعا چندش بود