2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

111 بازدید | 4 پست

سلام

این تاپیک رو گذاشته‌ام، هر کی دلخوری از خانواده شوهر داره، بنویسه، تبادل نظر نه. 

شاید یه روز چشمشون به چیزایی که ما نوشتیم خورد.

غلط املایی هم نداشته باشید، جزئیات ننویسید.

کاش عروس رو راحت بزارن 

توقع کار کردن و خونه تکونی ازش نداشته باشن 

تعارفشون کردیم صندلی جلو نشینن

با خانوادمون رفت و امد داشتیم زورشون نیاد

تا نظرشون رو نخواستی نظر ندن 

تو همه چی دخالت نکنن 

واسه حرص دادن عروس چپ و راست به پسرشون پیامای عاشقانه ندن هی نگن من امیدم به توعه غیر تو کسی رو ندارم و پسرشون رو از زندگی مشترکش دور کنن 

بزارن پسرشون پس انداز کنه و هی ازش پول نکنن 

هی پسرشون رو نصیحت نکنن که به زنش کمتر محبت کنه،کارای خونه نکنه،زن ذلیل نباشه و خرجی نده 

خدا لعنت کنه هررررکی که ارامش یه زندگی رو میگیره و باعث اختلاف میشه، خدا جواب دل شکستنا و طئنه زدنا و فتنه هاشون رو بده به حق امام حسین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

مادرشوهری که تمام توانت رو جمع می‌کنی منو ناراحت کنی، خواستم بدونی اصلا برام اهمیت نداره.

اوضاع زندگیتون نشون می‌ده که به خاطر اعمالتون به چه روزی افتادید. 

اون همه اتفاق بد براتون افتاد، باز هم ادب نشدید.

اون عروسی که به رخ می‌کشیدید، دیدید که به چه فلاکتی افتاده، همون عروسی که به طمع پول با گریه و زاری خودشو بهتون چسبوند، همون عروسی که هیچ کی نگاش نمی‌کرد و شما گرفتینش، چون پسرتون لیاقتش همین بود.

اون عروسی که افعیه، گفتید این دخترمونه، حالا یه لیوان آب دستتون نمی‌ده، ارثشو که بگیره، جیم می‌زنه.

خوب شد، یه عروسی نصیبتون شد، معنی خرج کردن رو فهمیدید، من از ته دل خوشحال شدم که باید انقدر خرج کنید. 

با احساس یه دختر کم توقع و ساده چند سال بازی کردید و رهاش کردید، بعد رفتید یه دختر تازه به دوران رسیده گرفتید که حتی قاشق جهازشم از شما بخواد، از شما که جون به عزرائیل نمی‌دید، از شما که حتی برای خودتون غذا نمی‌پزید.

خدا جبار است و جبران می‌کند.

آه کلی آدم مظلوم پشت سرتونه، رنگ خوشی رو نمی‌بینید، همش دارید بدو بدو میکنید، مشکلتون حل نمی‌شه، چون نمی‌فهمید حق‌الناس به گردنتونه، تا ابد محکومید به این دور باطل

بیاید اینجا بنویسیم و برای همیشه رها کنیم.

آموزه‌های دکتر چاوشی رو در مورد مرزبندی و حریم شخصی سر لوحه کارمون قرار بدیم. 

اگه کسی اذیتمون می‌کنه ازش فاصله بگیریم، اگه شوهرتون حساسه که ما معاشرت کنیم باهاشون، با شوهرتون برید مشاور خانواده‌. منم رفتم گفت جز سلام خداحافظ تشکر حرف دیگه‌ای نزن‌. این کار رو تابلو انجام ندید‌ اگه مجبورید برید. به مرور شوهرتون متوجه می‌شه و دیگه از شما توقع معاشرت نداره.

هر روز و شب به این فکر نکنیم که اونا چی کار کردند. 

هلاکویی یه حرفی زد که همیشه یادم می‌مونه، مشاوره‌هاشو قبول ندارم فقط این جمله‌اش منطقیه و باید تموم عمر به یاد داشت:

«در جهانی که آدما دارند هم دیگه رو می‌کشند، من نمی‌تونم انتظار داشته باشم با من خوب باشند.»

بچه‌ها این توقع غیر منطقیه، چون اینجا بهشت نیست، زمینه، همه چی در همه. 

یه حرف دیگه زد گفت: «فکر کردن به اعمال دیگران، مثل اینه که یکی بهتون چاقو زده، بعد شما اون چاقو رو دربیارید، مجددا بزنید به خودتون.»

خب کسی که بدخواهِ شماست، همینو می‌خواد، چرا به خواسته‌اش برسه؟! اون آدم اگه روان سالمی داشت که اینجوری نبود.

برای خوب بودن همین کاری نکنید، خوبید، ولی برای بد بودن باید کلی نقشه کشید‌. خب این نقشه کشیدنا حال کیو اول بد می‌کنه؟ معلومه، حال چاه‌کن رو. چاه‌کن خودش ته چاهه. 

من می‌بینم اونی که یه ریز برام نقشه کشید به چه وضع اسفناکی افتاده، خب من چیزیم شد؟ خودش مریض شد.

اگه ما دنبال پیشرفت شخصی باشیم به هر طریق، نه تو اینستا باشیم و مقایسه باطن زندگی خود با ظاهر زندگی بقیه، انقدر سرمون شلوغ می‌شه که دیگه نمیایم اینجا بگیم بچه‌ها بیاید بگم دیشب چه خبر بود، به جاش میاید تجاربتون رو به اشتراک می‌ذارید، تازه اگه وقت کنید.

دقت کرده باشید اکثر افرادی که یه تک اینجا شکایت می‌کنند، مشغله کافی ندارند.