2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظری راجب این ندارم عزیزدلم

فقط میخوام بهت بگم که یک ماه پیش دقیقا شرایط تورو داشتم. من درکت میکنم الان فکر میکنی دنیا به آخر رسیده و قرار نیست دیگه بهتر از اونو پیدا کنی . همش ناراحتی و فکر اینکه نکنه یه رابطه جدیدو شروع کنه

اما به عنوان خواهرت و کسی که این روزا رو گذرونده میخوام بهت بگم یه مدت که بگذره حالت خوب میشه و اینجوری نمیمونی و خیلی برات کمرنگ تر میشه💚

و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️

نظری راجب این ندارم عزیزدلمفقط میخوام بهت بگم که یک ماه پیش دقیقا شرایط تورو داشتم. من درکت میکنم ال ...

هر چی تلاش میکنم نمیشه😭😭😭

دیوار ب دیواریم 

همش میبینمش😭😭😭

هزارتا بهونه آورد 

الان دیدم اینو لایک کرده شکم یقین شد ک پای یکی وسط بود😭😭😭

جوانه می‌زنیم 🌱💚✨
هر چی تلاش میکنم نمیشه😭😭😭دیوار ب دیواریم همش میبینمش😭😭😭هزارتا بهونه آورد الان دیدم اینو لایک ک ...

عزیزم الان طبیعیه حال بدی داری ولی باید ازش گذر کنی .هرچی بیشتر بخوای داخل گذشته بمونی خودت اسیب میبینی .دیگه سعی کن چک نکنیش

هر چی تلاش میکنم نمیشه😭😭😭دیوار ب دیواریم همش میبینمش😭😭😭هزارتا بهونه آورد الان دیدم اینو لایک ک ...

دقیقا میفهمتت همشون بهونه میارن همشون

نمیدونم ما بهم نمیرسیم و تهش جداییه و تو لیاقتت بهتر از منه. واین حرفا ولی میگذره بیخیالش میشی

بنظرت با لایک این پست یعنی کسی هست ؟ 😔

من نمیدونم عزیزم.ولی وقتی گفته حسی ندارم خودتو ازار نده.🥲میدونم خیلی سخته حتی اگر تونستی برو تراپی مطمین باش از این مرحله میگذری 

نهکلا خیلی بد کات کرد ب دوستم گفت بهش نگو ولی ازم دورش کن حسی ندارم.........

الان تنها چیزی که مونده برا غرورته 

پس دنبالش نرو و نزار اونم ازت بگیره