2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم تصادف کرده میایین

558 بازدید | 19 پست

خانوما شوهرم یه انگشتر از دار و ندار دنیا داشتم با زور و دعوا برد و فروختش و یه موتور نو نو خرید سه روز بود خریده بودم گفتم ماشین خریدی و فروختی ولی منو یبار بیرون نبردی لاقل با این موتور ببر دعوام کرد و نبرد و زد بیرون رفته دوستشو برداشته برن گردش عشق و حال با موتوری که براش انگشترمو فروخته هنوز چشم به دنبالشم رفته مثلا نمیدونم به چه منظوری موتور رو داده دوستش که یه بچس برونه خودش عقب نشسته خودش ۲۶ سالش میشه دوستشم ۱۸ اینا میشه بعد دوستش رفته با سرعت زده به یه ماشین ،موتور که پودر شده دیگه سوار شدنی نیست ایناهم جفتشون دست و پاشون شکسته حالا بیا شوهر مجروح نگه دار و از این ور هم هنوز از پول موتور به کسی که خریدیم بدهکاریم حالا کارمای من اونو گرفته ولی گرفتاریش باز رو منه بنظرتون من با این شوهر بدبخت بی عقلم چه کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخام بفرستم بره همون دوست دست و پا شکستش که از من عزیز تره و براش مهمه نگه دارتش اون دوستش شده زنش منم شدم دوستش دنیا برعکس شده الان دو نیم سه ساله عروسی کردم نامزدی نمیگم میبرد بعد عروسی تا دم در منو نبرده خدا رو شکر با پدر و برادر و پدرشوهرم میرم گردش بی شوهر شدم دیگه وضعمون میبینن با اون بچه ۱۸ ساله میفته ۴،۵ صبح میاد خونه منم خودمو می‌خوردم از حرص دادناش دیگه کلا رهاش کردم فقط انگار گاها تو یه خونه زندگی میکنیم در این حد مامانبزرگم مریض شد چندین ماه بیمارستان خوابید یه بار ملاقاتش نرفت فوت کرد سر قبرش نرفت فقط هم خونه ایم اونم قریبس منم به اون قریبم

شوهرتون هنوز بچه هست و درکی از مسئولیت پذیری نداره

والا دیگه با این بی مسئولیتی دقم داده منم دیگه رهاش کردم هنوز کارش این نیست با اون بچه ۱۸ ساله تا صبح میشینه عرق میخوره صبح هم مست مست میاد باهام جنگ میکنه

به نظر من دوستی مرد26 ساله با پسر 18 ساله طبیعی نیست مشکوکه

بابا دوست سن بالاش اینه عاقل شون اینه  با داداشم میرفتم بیرون دیدم یه ۱۰ بیست تا بچه کوچیک پشت سر همسرم راه میرن انگار یه مرغ با چنتا جوجه داره میره