2777
2789
میشه ازحالاتت بگی؟؟مثلامن خیلی خوبالوشدم.خیلی گرسنه میشم.

من حالت تهوع اصلا نداشتم.حتی وقتی بوی پیاز داغ یا هرچیز دیگه ای میشنیدم هم اوکی بودم مثل قبل.

ویار هم نداشتم فقط یه مدت کوتاه ،حدود هفته هفت تا ده یازده،دلم بیشتر ترشی میخواست که اونم بعدش عادی شد.خواب و غذا و همه چیزم مثل قبل بود.

فقط رشد موهای پام کم شده بود موهای سرم خشک شده بود خیلی، کم کم حاله دور سینم هم تیره شد.علایمم اینا بود تا جایی که یادم میاد

"تولد"، تنها روزی است که مادر در مقابل گریه های فرزندش لبخند میزند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای این جنسیت بچه چقدر استرس زاس واقعا

من توی هفته 19 بهم گفتن دختره

ولی مامانم هی میگه من شک دارم بچت پسره😂😂

دختر داییم هم بهم کلی راه حل داد مثل آب کلم 

حلقه و زنجیر....

منم با اینکاراشون دو دل شدم 19 روز دیگه نوبت سونو دارم ببینم اینبار چی میگه

از تو هرچه بگویم ناخودآگاه عاشقانه میشود.😍
احه من پسر دارم. شوهرم ارزو به دل دختره

منم مث شمام وای ک مردم از فضولی 

خدایا شکرت که چقد بهم لطف داری شکرررر خدایا بچه های نی نی سایت هر کی مامان نشده این ماه دامنش سبز شه
من ظاهر تغییری نکرده. حالت تهوع و سرگیجه دارم. رشد موهای پام کمه. همش گشنه ام. ترشی بیشتر دوست دارم. ...

😂😂😂من تهوع شدید داشتم هنوزم دارم یکم قبلا عاشق چایی بودیم ولی سه ماه اول نفرت داشتم . از همه چی بدم میومد😂

احه من پسر دارم. شوهرم ارزو به دل دختره

هیچکدومشون هیچ تاجی قرار نیس به سر پدر و مادر بزنن.فقط سالم باشن دختر و پسر هیچ فرقی نداره

تازه بنظر من هم جنس باشن برای خودشون بهتره مثلا دوتا برادر بیشتر به درد هم میخورن یا دوتا خواهر

باردار هست يا نيستم زدم اومد باردار نيست😁

البته من هنوز سونو نرفتم فقط بي بي مثبت شده 

ولي به نظرم الكيه

من ميدونم بچه دار شم بچم دختر ميشه چون شوهرم واريكوسل داره 

هم اينكه الان به بيشتريا اين فال گفته پسر

آورده دنیا یه دونه / اون یه دونه پیشه منه/ خدا فرشته هاشوکه / نمیسپره دست همه (به لطف خدا مامى الانى) CafeMom Tickers
انشاالله نینی روسالم میگیری بغلت

انشالله توکل به خدا

فقط از خدا بخواه بچت سالم باشه زیاد به جنسیت فکر نکن.اینقدر توی این دوره که رفتم سونو خانومایی رو دیدم که بچه هاشون مشکل داشتن و یا باید سقط میکردن یا تا آخر عمر با اون نقص سر میکردن که فهمیدم چقدر بچگانه بوده که اون اوایل اینقدر به جنسیت فکر میکردم

هیچکدومشون هیچ تاجی قرار نیس به سر پدر و مادر بزنن.فقط سالم باشن دختر و پسر هیچ فرقی نداره تازه بنظ ...

كاملاااااا موافق اين حرفتم

آورده دنیا یه دونه / اون یه دونه پیشه منه/ خدا فرشته هاشوکه / نمیسپره دست همه (به لطف خدا مامى الانى) CafeMom Tickers

من قصد ناشکری و اینا ندارم ولی دوس دارم دخترم داسته باشم موهاشو شونه کنم گل سر بزنم به موش  

خدایا شکرت که چقد بهم لطف داری شکرررر خدایا بچه های نی نی سایت هر کی مامان نشده این ماه دامنش سبز شه