2777
2789

من چندسالی میشه که نذر کردم اربعین حلیم بزارم.پارسال گیر داده بود که هوا گرمه و سخته نزار. شوله زرد بزار راحتتره

ولی من (تو دلم گفتم هرسال حلیم میزارم )هی گفتم نه نمیخوام و اینا بحث می‌کرد تا آخر رفتم پرسیدم از کسی و گفت که اکر صیغه نذر نخوندی میشه عوض کنی اگر اذیتی.

ولی من نه اذیتم و نه دوست دارم عوض کنم. پارسال که با غر غرش حلیم گزاشتم. کمک کرد ولی دلم و چرکین کرد

امسال قطعا بدتر میخاد بگه هوا گرمه

یچیزی بگم دهنش بسته بشه ‌.

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑

بگو نذریه دیگه هردو سختیای خودشو داره یکم کمتر بیشتره 

نهایتا ازش کمک نگیر بگو پای نزری نه و نو و گرمه و غر غر از ثوابش کم میکنه اگر خسته این نمیتونید برید داخل خودمو مثلا مامانم انجام میدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو برای من لذتش بهمین سختیشه

اگ غیر حلیم بذارم بهم نمیچسبه

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

حلیم بزار بهش نگوتموم شد یه ظرف پر کن ببر

نمیشه تو یه ساختمون هستیم.کلا چندسال که کمک نکرد فقط قابلمه آورد

فقط دوسال شوهرم میره اربعین نیست این میاد کمک. اون بعد اینکه یکسال به دختر خالم گفتم اومد کمک

بگو نذریه دیگه هردو سختیای خودشو داره یکم کمتر بیشتره نهایتا ازش کمک نگیر بگو پای نزری نه و نو و گرم ...

بخدا روم نمیشه بگم دوستداری خودت شوله زرد بزار

نمیشه تو یه ساختمون هستیم.کلا چندسال که کمک نکرد فقط قابلمه آوردفقط دوسال شوهرم میره اربعین نیست این ...

بگو صیغه نذر خوندم نمیشه عوضش کنم 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن