2777
2789
عنوان

معلم های زبان انگلیسی

130 بازدید | 9 پست

کسایی که این رشته رو خوندید کجا مشغول بکار هستید؟

کار ثابت دارید یا عوض میشه زود به زود؟

من تازه فارغ التحصیل شدم گیجم نمیدونم چیکار کنم

آموزشگاه ها هم هر موقع دلشون بخواد کلاس میدن نخوان باید بشینم تو خونه

مدارس غیر انتفاعی.

آزمون استخدامی آموزش و پرورش.

شاگرد خصوصی.

کلاس آیلتس 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آموزشگاه نرو به هیچ وجه به صرفه نیست 

من پارسال آموزشگاه میرفتم به ازای هر یک کلاسی که میرفتم بهم ۲۴تا ۲۶تومن میدادند 

مدرسه های غیرانتفاعی مثل مدرسه علوی و اینا از همون ابتدایی برای بچه ها زبان تدریس میکنند(غیر کتابهای آموزش و پرورش ) به نظرم به صرفه تر هست

آموزشگاه نرو به هیچ وجه به صرفه نیست من پارسال آموزشگاه میرفتم به ازای هر یک کلاسی که میرفتم بهم ۲۴ت ...

یک ماه میگردم غیرانتفایی پایه هفتم تا دوازدهم پیدا نمیکنم که معلم زبان بخوان

همه مدیرها میگن خانم فلانی هست چند ساله زبان مدرسه مون رو تدریس میکنه نیاز نداریم

مدارس ابتدایی سر نزدم 

یعنی مدارس ابتدایی بهتر از اموزشگاهه؟

یک ماه میگردم غیرانتفایی پایه هفتم تا دوازدهم پیدا نمیکنم که معلم زبان بخوانهمه مدیرها میگن خانم فلا ...

مدرسه های ابتدایی آره باز بهتره به نظرم 

من خودم میخواستم برم پنجم تدریس کنم نشد رفتم هفتم

امسال دارم مهاجرت میکنم عمان 

به بچه های عمانی زبان یاد بدم:)

مدرسه های ابتدایی آره باز بهتره به نظرم من خودم میخواستم برم پنجم تدریس کنم نشد رفتم هفتمامسال دارم ...

چه خوب😍 انشالله موفق و سربلند باشی

اتفاقا یه غیرانتفایی پیدا کردم معلم پایه چهارم میخواد اما مرتبط به رشته ام نبود میترسم از پسش بر نیام

می خواستم تو حوزه زبان باشه

میشه اگر جسارت نیست بگید مدرسه غیر انتفایی حقوق و شرایط اش چه جوره؟

چه خوب😍 انشالله موفق و سربلند باشیاتفاقا یه غیرانتفایی پیدا کردم معلم پایه چهارم میخواد اما مرتبط ب ...

من علوی تدریس می‌کردم 

حقوق کل سال ثابته 

ماهی ۱۴میلیون 

شرایطش اینطوری بود که 

مثلا صبحانه میدادند در ماه سه چهار بارم نهار دادن

تمام اردوها دبیر زبان ها رو می بردند و موقع امتحانات بچه ها هم مراقب زبان بودیم 

بچه های سه کلاس هفتم و هشتم و نهم با من بود و البته بازم دبیر زبان های دیگه هم بودند

مرخصی ایم هم اوکی بود 

اگه میرفتم ابتدایی بازم شرایط همین بود