2777
2789
عنوان

سونوگرافی قلب جنین

102 بازدید | 16 پست

سلام خانوما شبتون بخیر 

من فردا صبح وقت سونوگرافی دارم خیلی اضطراب دارم خیلی زیاد قبلا یبار باردار شدم جنینم قلب نداشت

توروخدا خیلی محتاجم به دعاتون تورو به این شبای عزیز دعام کنید فردا خبر خوش بشنوم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهییی عزیزمم از خدا میخوام سالم بغلش بگیریی🥺😘😘😘😘 ایشالا برات بهترینا رقم بخوره 

منم یه بار باردار شدم جنینمم قلب نداشت😭 الانم دیگ باردار نمیشم هرکاری میکنم🥴

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهییی عزیزمم از خدا میخوام سالم بغلش بگیریی🥺😘😘😘😘 ایشالا برات بهترینا رقم بخوره منم یه بار بارد ...

منم از بارداری مجدد خیلی میترسیدم اینم خدا داد بهم وگرنه تقریبا دو سال از سقطم میگذره

الهی فداتشم استرس نداشته باشآروم باش فرداباخبرخوش میای😍شبی زودتربخاب وبه چیزای خوبفکرکن

انشاالله که خوابم ببره امشب ،بخدا انقدر نذر کردم که این نی نی برام بمونه حد نداره