2777
2789
عنوان

خانوماتوروخدا بیاییدکمک

61 بازدید | 10 پست

باشوهرم سه روزه سراینکه میرم خونه بابام قهریم.میگه وظیفه من نیست هرهفته تورابردارم ببررم خونه بابات، درصورتیکه اخرهفته هاباخودش که شیفته میرم شیفتشم که تموم شدبرمیگردم باخودش، فقط تاسوعاوعاشورامنابرد اونحابودم خودشم خونه مادرش بود بعدش یه غشغرقی به پاکردکه بیاوببین. حالامیگه ماهی یه باریادوماهی یه بارمیبرمت سربزنی وبرت میگردونم درصورتیکه محل کارش همون محل زندگی بابامیناس ولی خونه خودمون یه نیم ساعت ۴۵ دیقه تااونجافاصله داره ،یعنی اصلااینطورنبود که مخصوصامنابرداره ببره وخودش برگرده، خودش که میرفت سرکارمنم باهاش میرفتم اونم اخرهفته ها، اینم بگم که زرت وزرت هم خونه مادرخودش بودیم تو یک هفته شاید سه یاچهاربار میریم اونجادرصورتیکه خودش اصلاخونه بابای من نمیاد یه وقت چجوربشه ماهی یادوماهی یه باربیادیه ساعت بشینه ،منم گفتم پس اگه قراره من نرم خونه بابام  خونه مادرتوهم نمیام ، خودتم همونجورکه منامیخوای ببری خونه بابام خودتم میری خونه مادرت یعنی هرماهی یه بار، حالا شب پاشده که بره خونه مادرش من گفتم مگه قرارنشدنریم دیگه ، دوباره بحث ودعواشد و قهر کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا فقط پرروش کردی، اون اصلا نباید بتونه دخالت کنه که تو میری خونه بابات

والاتازه میگه تو پرروشدی فکر میکنی من وظیفه دارم هروقت میخوای توراببرم خونه بابات

نذار بره خونـه ی مـادرش اگـر رفت هم شما باهاش نـرو بچه ام بهش نـده.

اخه بچه مال من نییت، توتایپیک قبلیمم گفتم ، من که باهاش ازدواج کردم یه دخترداشت، دخترش میره هی اونجا، حالااینم به بهونه دختره میخوادبره منم گفتم چرافقط زورت به من میرسه ، بچه رانگه دار نزاربره اونم بمونه خونه خودمون که توهم به بهونه اون پانشی بری باخونوادت دورهم باشید چرا تو دوست داری باخونوادت دورهم باشید من دوست نداشته باشم..داداش خودش پنج روزه ازشهرستان دیگه اومده ، خودش هرروزمیره پیش داداشش. اونوقت داداش من اومده میگه نمیزارم بری ببینیشون. همه جوره دارم کنیزی خودش ودخترشامیکنم اینجوری دستمزدمامیده اصلا نمیدونم چرا دستم نمک نداره