2777
2789
عنوان

ازدواج نکنید

163 بازدید | 8 پست

ازدواج نکنید تا زمانی که متمعا نشدین آدم درست تون رو پیدا کردین 

چون به مرور خورد میشین ناراحت میشین نادیده گرفته میشین و با یکی دو تا بچه مثل چی گیر میکنین تو گل و نه راه پس دارین نه راه پیش 

و چقدر بد تره که طرفت فقط با بی مهری و نادیده گرفتن نابودیت میکنه و تو حتی نمیتونی برای کسی بگی که مشکلت چیه چون هر کسی درکت نمیکنه و تو به مرور تبدیل میشی به یه آدم افسرده و غرغرو و ناراحت که بیشتر باعث میشه نادیده بگیره 🫥🫥

خدایا شکرت خیلی دوست دارم خدا جون                                   ۱۴۰۱😍  برام دعا کنید زود تر خونه ارزو هام رو بسازم 🥰🥰                                                                                                                                ۱۴۰۳😍  خدارو هزار مرتبه شکر خونه آرزو هام رو ساختم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اهل کجایید

شیروان

خدایا شکرت خیلی دوست دارم خدا جون                                   ۱۴۰۱😍  برام دعا کنید زود تر خونه ارزو هام رو بسازم 🥰🥰                                                                                                                                ۱۴۰۳😍  خدارو هزار مرتبه شکر خونه آرزو هام رو ساختم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰