2777
2789

سلام،من امسال احتمالا رتبم ۵۰۰۰ الی ۶۰۰۰ بشه، پزشکی تعهدی نمیخوام برم ،میخوام ۱سال برم پرستاری بعدش دوباره کنکور بدم،اخه امسال شرایطشو ندارم واقعا

میخواستم بپرسم دانشگاه دوترم پشت سر هم مرخصی میده

تجربیاتتونو بگین

پانسمان روح🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصیحت خواهرانه بهت بکنم عزیزم

کارت اشتباهه 

چون برا سال بعد معدل یازدهمم لحاظه 

و میشه۶۰درصد

توان خوندن درسای دانشگاهت درسای کنکور و ترمیم ر داری؟

اگ مطمعنی ک میتونی 

خب خدا پشت پناهت ایشالا موفق بشی 

اگه نه که یچیزی انتخاب کن ک همونو بخونی 

اگه بخوای آیدی مشاور بهت بدم با اونم مشورتی بکنی

🩵💙💙🩵

۵۰۰۰_۶۰۰۰ کشوری یا منطقه؟

ببین تصمیم خیلی خوبی گرفتی یکم رثحیت عوض میشه ولی تابستونتو استفاده کن تو پاییز هم بخون اگه دیدی شرایطت خوبه یه ترم مرخصی تحصیلی بگیر بشین بخون ایشالله قبولی❤️

منم دقیقا شرایطم مثل شما ، اونوقت تو این مرخصی میشه خوابگاه موند؟

نه نمیشه.

دو ترم پشت سرم هم‌نمیتونی 

چون ترم اول هستی

نمیتونی ترن اول و دوم ر مرخصی بگیری

مگه فقط ترم دوم 

🩵💙💙🩵
اصلا بحثم بحث رتبه نبودا، فقط چون خواستم سوال بپرسم یه توضیح کلی دادم،

فقط خواستم بگم که امادگی داشته باشی ممکنه رتبت خیلی بهتر از این یا حتی خیلی بدتر از این بشه 

یک شب خیال چشم تو دیدیم ما به خواب       زان شب دگر به چشم ندیدیم خواب را

۵۰۰۰_۶۰۰۰ کشوری یا منطقه؟ببین تصمیم خیلی خوبی گرفتی یکم رثحیت عوض میشه ولی تابستونتو استفاده کن تو پ ...

ببخشید وقتی مرخصی میگیرید میشه تو خوابگاه موند؟

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .