mayu مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 55 عنوان خواهش میکنم اینو بخونین اگه میدونین بگیننن لطفااا منم جای خواهرتون 675 بازدید | 32 پست من قرص اورژانسی خوردم دیروز . رابطه کامل نبوده و خروجی واژن ریخته شده بخاطر پیشاب که تماس با واژن داشته خوردم . الان خیلی کم ترشح بی رنگ با بوی ملایم دارم ایا طبیعیه ؟؟؟؟😭😭😭 1403/04/29 | 20:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasrb عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 1004 نه باردار نمیشی ولی دیگه از این کارا نکن چون برای ازدواج نمیخوادت و داره ازت سو استفاده میکنه عواقب قرص اورژانسی هم سرچ کن تا بفهمی
mayu مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 55 باردار نمیشی ولی دیگه از این کارا نکن چون برای ازدواج نمیخوادت و داره ازت سو استفاده میکنه عواقب قرص ... قیدشو میزنماگه اتفاقی نیوفته 😭 پست قبلیمم بخونین بعد اگه میشه بگین امکان داره یا نه
yasrb عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 1004 قیدشو میزنماگه اتفاقی نیوفته 😭 پست قبلیمم بخونین بعد اگه میشه بگین امکان داره یا نه خوندم بهت میگم نه امکان نداره چند روزم دمنوش زعفرون غلیظ بخور فقط چرا گذاشتی در این حد ازت سو استفاده کنه؟؟؟
mayu مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 55 خوندم بهت میگم نه امکان نداره چند روزم دمنوش زعفرون غلیظ بخور فقط چرا گذاشتی در این حد ازت سو استفاد ... به جز زعفران راهکار دیگه ای ندارین . الان قابل تهیه نیست.خواست خودم نبود😔😔
mayu مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 55 بارداریو بیخیال فقط دعا کن مریضی زگیل تناسلی نگرفته باشی😑😑💔💔 وای نگیننن اینطوری 😭
yasrb عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 1004 به جز زعفران راهکار دیگه ای ندارین . الان قابل تهیه نیست.خواست خودم نبود😔😔 خواست خودت بود وگرنه نمیزاشتی رابطه معقدی برقرار کنه من خیلی ازت بزرگترم و واقعا عصبی شدم با این سن اینکارو کردی
mayu مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 55 خواست خودت بود وگرنه نمیزاشتی رابطه معقدی برقرار کنه من خیلی ازت بزرگترم و واقعا عصبی شدم با این سن ... واقعا خواست خودم نبود و ممکن بود بکارتم گرفته شه😔
yasrb عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 1004 واقعا خواست خودم نبود و ممکن بود بکارتم گرفته شه😔 دوس پسرته؟ البته مطمعنم که نامزدت نبودهولی از همه جا بلاک کن این عوضیو چون کسی کع آدمو دوس داره اینکارو باهاش نمیکنه
mayu مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 55 دوس پسرته؟ البته مطمعنم که نامزدت نبودهولی از همه جا بلاک کن این عوضیو چون کسی کع آدمو دوس داره اینک ... مرسی برام دعا کن فردا پریود شم😔