2777
2789
عنوان

من زندگی یک انسان و نابود کردم

89 بازدید | 3 پست

هرچقدر بخواین میتونید بهم توهین کنید چون حقمه اصلا خودم ازتون میخوام شاید یکم از این احساس خفگی نجات پیدا کردم ولی حداقل میخوام یکم خودمو خالی کنم به حرفام گوش کنید 

چندسال پیش به واسطه دوستی و رابطه خانوادگی با یه یه نفر آشنا شدم و منه احمق با این تفکر که آدما میتونن با هم دوست معمولی باشن بدون هیچ نگاه و نظر خاصی باهاش یه ارتباط محدودی داشتم خیلیم صمیمی نبودیم ولی ارتباطه بود و خب رفت و آمد داشتیم با هم تا حدودی اون همیشه خیلی لطف میکرد مثلا برای برادر کوچیک من همیشه هدیه های تقریبا گرون میخرید و خب من میگفتم متناسب با وضعیت مالیش هزینه میکنه حتما به چیزای ارزون عادت نداره چون پولدارا همینطورن همیشه دست پر میومدن خونمون چیزایی که خب هزینه هاش زیاد بود منم یکی دوبار پیش اومد مثلا برای جبران براش یه هدیه کوچیک گرفتم تا اینکه الان بهم گفته انگاری از همون اوایل احساساتی داشته و به مرور بیشتر شده و الان بهم اعتراف کرده توی این سال ها میدونم که کلی مورد خوب سر راهش بوده ولی نمیفهمیدم چرا رد میکنه و نمیخواد حالا میفهمم که زندگیش و نابود کردم این همه سال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما نمیتونیم باهم باشیم اصلا شدنی نیست من باید اینو بهش بگم ولی میدونم چقدر داغون میشه میدونم که هیچ وقت بابت شکستن دل همچین آدمی نمیتونم خودمو ببخشم من حتی دیگه نمیتونم بخوابم من دارم خفه میشم حالم اصلا خوب نیست چطوری یک اشتباه من باعث همچین چیزی شد