سلام.موضوع اینه که شوهرم یه خواهرداره هرکاری میخوایم انجام بدیم فورا میره انجام میده..ما زودتر ازدواج کردیم وشوهرم بزرگتر از خواهرشه بعد شش ماه خواهرشوهرم ازدواج کرد..من یبار باردار شدم و سقط شد وشوهرم اسم بچمونو قبل سقط اسم پدرشوگذاشت.تو دوران نامزدی همش میگفت من میخوام نام پدرمو زنده نگه دارم .بعد سقطم دکتر گفت تاچند ماه نباید باردار بشی و باردار شدم دوباره واحتمال زیاد پسره.حالا خواهرشوهرمم باردار شد وبچش پسره میگه میخوام اسم پدر و روش بزارم .شوهرم گفت من میخوام بزارم الان چندساله میگم .خواهرشوهرم جلو پدرشوهرم گفت باباجون اسم بچمو میخوام اسم تو بزارم [باحالت خودشیرینی که لج شوهرمو دربیاره] شوهرم گفت خجالت بکش من 10 سال ازتو بزرگترم واین حرفا ...الان شوهرم وخواهرش قهرن من هرچی میگم عیب نداره بیخیال شوهرم میگه مابعدچندسال بچه دارشدیم یه ذره به برادرش محبت نداره همچین خواهری نمیخوام..بنظرتون جوری آشتی شون بدم
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه(کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید
باباش زندست چ اسراری داریت اسمشو برای یادگار بزاریت رو بچه هاتون🤕من باشم ترس میگیرم که قراره بمیرم که جانشین انتخاب میکنن برام
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.