2777
2789
عنوان

بابام منو زد

608 بازدید | 22 پست

سر سفره داشتم یه چیزو به مامانم می گفتم یه دفعه به من گفت خفه شه بعد مامانم گفت به بابام که چه مشکلی براش پیش اومده بعد گرفت منو از کلم زد مو هامم کشور پرتم کرد تو اتاق. آخه تا الان پدر مهربونی بود امروز نمی دونم چش شده؟ بگید از اتاق رفتم بیرون چیکار کنم؟؟؟؟

لالم، آرزوم شده آواز خوندن🫠🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

شاید یکی ناراحتش کرده..عیب نداره پدره دیگه..

برو بیرون عادی برخورد کن..انگار چیزی نشده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

همینطوری بی دلیل؟🥺

هیچ کاری نکن وقتی تقصیری نداشتی فعلا هم بیرون نرو

حتی اگرم از جای دیگه ناراحت بوده دلیلی نداشت سر تو خالی کنه اونم به بدترین شکل

فقط 43 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

همینطوری بی دلیل؟🥺هیچ کاری نکن وقتی تقصیری نداشتی فعلا هم بیرون نروحتی اگرم از جای دیگه ناراحت بوده ...

واقعا بی دلیل خودم نفهمیدم چی شد دیدم داره پرتم می کنه

لالم، آرزوم شده آواز خوندن🫠🙃