2777
2789
عنوان

از خاطرات سمی تون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 3836 بازدید | 85 پست
وایییی خیلی بدهه🙂😂💔

اره 😂الانم بگم گردن نمیگیره

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
وای تصورش کردم خندم گرفت😂

😂😂😂واقعا نمیدونم چرا اونکارو میکرد 

خط لبشم جیگری بود

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنجکاو شدم جان جدت بگو😂😂

جونم برات بگه یه بار با دوستم بودیم تو پارک یه خانوم افغانی دیدم به دوستم گفتم بریم ایسگا بگیریمش رفتیم بهش گفتم سلام، جواب نداد ضایع شدم 

بهش گفتم من تو را سلام میکنم 

از خنده پخش زمین شدیم😂 یه بار دیگه هم برام خواستگار اومده بود مادر داماد جوون بود، بابام سن مادر داماد رو‌ پرسید، بعد مامانم گفت هاااااااااا🤣منم هنگ بودم

یه بار دیگه هم بیرون بودیم با دختر خالم، سر راه نون ساندویچی خریدم برا خونه، بعد تو راه بودیم کوچه خلوت بود، ما داشتیم پیاده راه می‌رفتیم 

بعد یه پسره اومد گفت اون نون دستت شبیه چیه؟ منم اومدم بهش بگم ما نون ساندویچی داریم تو گو......هم نداری 

بهش گفتم ما نون ساندجیجی داریم تو گو....هم نداری 

بعدش هنگ بودم ک چی گفتم اصلا

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

رفته بودم مصاحبه عملی تو مدرسه به عنوان معلم 

دیدم یه خانم که از مسولین بودن اومدن که سرو گوش آب بدن دیدم یه بشقاب سیب آوردن قاچ کرده بودن منم جلو بچه ها خوشحال شدم و رفتم جلو در گفتم وای ممنونم مرسی، لطف کردید بشقاب رو گرفتم اونم بشقاب رو ول نکردن گفتن فقط یکی😢بردارید. 

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

ی بار سوار تاکسی شدیم بعد راننده هی چپ چپ نگاه میکرد تو آینه مامانمم ترسیده بود دیگه انقد ضایع نگا میکرد نزدیک خونمون ک شدیم پرسید ببخشید خانوم دخترتون قصد ازدواج نداره؟ 

مامانم گف دختر من نیس دختر همسایمونه نامزدم داره 😐

نمی‌دونم مامانم اون لحظه این حرف چطور ب ذهنش رسید ،دختر همسایه؟؟😂😂😂

بیچاره اونم گفت مبارکش باشه

ی بارم خیلی کوچیک بودم 

دخترعمم عروسیش روز تولد من بود منم لج کردم نرفتم گفتم چرا روز تولد من عروسی گرفتن بابام از قبلش واسه تولدم کیک گرفته بود میوه و از این شربت سن ایچا 

مامان بزرگم همیشه منو ب دست وپا چلفتی بودن میشناخت لیواناشو همه دارونارشو جمع کرد تو یه کمد درشم قفل کرد رفت 

منم دوستامو جمع کردم خونه مادربزرگم واسه تولد اومدم شربت بدرستم هیچی نیود ی قابلمه بزرگ برداشتم کل شربتو ریختم توش هرچی یخ بود انداختم توش پر اب کردمش لیوانم نبود تو یه کاسه شربتو میریختم میدادم نوبت نوبتی بخورن🤌😂

بعد دختر خاله دوستم اومد از کنار من رد من تعادلمو از دست دادم دستم بشقاب بود خوردم ب اون بشقابا از دستم افتاد شکست اونم داشت میوفتاد تو قابلمه خواست نزاره پاش گیر کرد ب قابلمه 

قابلمه برگشت کل شریت ریخت زمین من همونجا گفتم بمونم منو میکشن همرو از خونه انداختم بیرون خودمم فرار کردم خونمون پیش مامانم تا دو هفته نرفتم خونه مامان بزرگم ک یکم عصبانیتش بخوابه 

بعدش خودشون زنگ زدن گفتن هممون جمع شدیم شماام بیاید منو اجیم رفتیم همین ک وارد حیاط شدم مادربزرگم جارو برداشت افتاد دنبالم اخرشم سه چهار تا زد در باسنم گفت فکر کردی فرشامو ب گند کشیدی میشورم؟ گذاشم خودت بیای بشوری😂😂هیچی دیگه دیدم فرشای اشپزخونرو اورد یکم خیس کرد فرچه داد دستم گف بکش یکم گذش دید جون ندارم زد پس کلم گفت پاشو گمشو خونه سگ توله گودوخ😂😂

ی بار سوار تاکسی شدیم بعد راننده هی چپ چپ نگاه میکرد تو آینه مامانمم ترسیده بود دیگه انقد ضایع نگا م ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای یره فک میکرده قاتلی چیزیه حالا نامزد داشی ؟😂

رفته بودم مصاحبه عملی تو مدرسه به عنوان معلم دیدم یه خانم که از مسولین بودن اومدن که سرو گوش آب بدن ...

😂😂😂وای 

جونم برات بگه یه بار با دوستم بودیم تو پارک یه خانوم افغانی دیدم به دوستم گفتم بریم ایسگا بگیریمش رف ...

فقد مامانت ک گف هااا قشنگ دارم تصور میکنم🤣🤣🤣

فقد مامانت ک گف هااا قشنگ دارم تصور میکنم🤣🤣🤣

😂😂😂

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
وقتی ۱۴,۱۵ساله بودم خیلی پسر داییم رو دوست داشتم انقد جلوش فیس میکردم ولی اون محل سگ نمیداد ۱۸ سالم ...

چته خو

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

تو گروه بدنسازی گفتم یه کاسه اش و یه کاسه شله خوردم.مربی نوشت یه کاسه اش ۷۰۰کالری داره با اونهمه دنبه وگوشت.گفتم اش گوشت ودنبش کجا بودفقط رشته و حبوباته😅

مربی نوشت منظورم شله بود

گفتم به شله میگی آش ما مشهدیا غیرت خاصی رو شله داریم پرستیژشو آوردی پایین😅

بعد کلی سسنمک بازی فهمیدم اون نوشته  شله کالری اش۷۰۰ است🫠

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰