ترو خدا منم دعا کنن قراره چند روزه بعد بیام پیش امام رضا که شفامو بده😭😭😭😭از همه جا بریدم میخوام ...
عزیزم انشاءالله با دل خوش بر می گردی. تاپیک شما رو خوندم من همیشه با شش تخته می رفتم میان سوال می کنن امسال هم با چهار تخته رفتم اومدن پرسیدن شام میخواین یا نه؟ البته شام قطار تعریفی نداره، انشاءالله بری و حاجت روا برگردی منو هم دعا کن
یا اما رضا قربونت برم عهدمون یادت هست تو رو خدا هوای دلمو داشته باش
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
عزیزم انشاءالله با دل خوش بر می گردی. تاپیک شما رو خوندم من همیشه با شش تخته می رفتم میان سوال می ک ...
ممنونم 🫂🥹❤️
لطفا برای خوب شدن من یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️
الهی آمین پارسال برای بار اول رفتم کربلا اربعین قبلش رفتم حرم اممام رضا ازشون خواستم ایشونم برات کربلا دادن میگن امام رضا زیارت امام حسین میدن خیلی دعام کن خواهر جان ان شاالله روزیتون بشه واقعا