هوژینممم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3493 عنوان خانومایی که تجربه بارداری دارین 115 بازدید | 16 پست سلام من 22سیکلمه دوازده روز از لقاح میگذره درد پهلو دارم زیاد تا چندروز پیش یبوست شدید و که گاهی درد تخمدان کمر درد هم داشتم که این علایم الان خوب شده فقط درد پهلو زیاد دارم پهلو به طرف شکم به نظرتون علایم بارداریه؟😥 کسی اینجوری بوده خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم 1403/04/29 | 18:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هوژینممم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3493 خستگی شدید هم داری؟ کلا دراز کشیدم حوصله هیچی رو ندارم دلم میخواد فقط دااز بکشم با گوشی ور برم نه حوصله غذا درست کردن دارم نه بیرون رفتن نه هیچی خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
دلبوس عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 4939 کلا دراز کشیدم حوصله هیچی رو ندارم دلم میخواد فقط دااز بکشم با گوشی ور برم نه حوصله غذا درست کردن دا ... به احتمال زیاد بارداری مبارکه
هوژینممم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3493 به احتمال زیاد بارداری مبارکه وای دعا کن واسم باردار باشم امروز گریه کردم واقعا...خودت این علایم رو داشتی؟میگم نکنه دلیل این پهلو دردم سردی باشه؟چون الان همه علایمم رفته فقط پهلو درد مونده خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
دلبوس عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 4939 وای دعا کن واسم باردار باشم امروز گریه کردم واقعا...خودت این علایم رو داشتی؟میگم نکنه دلیل این پهلو ... تست بارداری نزدی؟ منم به احتمال زیاد باردارم ولی نمیخوام فردا میرم آزمایش بدم
دلبوس عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 4939 وای دعا کن واسم باردار باشم امروز گریه کردم واقعا...خودت این علایم رو داشتی؟میگم نکنه دلیل این پهلو ... انشالله عزیزم به زودی یه نی نی تپل وخوشگل رو بغل بگیری
mamanali906 عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 334 کلا دراز کشیدم حوصله هیچی رو ندارم دلم میخواد فقط دااز بکشم با گوشی ور برم نه حوصله غذا درست کردن دا ... بعد اقدام منم اینجوری شده بودم خیلی حس بدی هست نمیدونم از چیه هورمونا بهم میخوره یا چی 🥺فقط کسی این حال رو میدونه که تجربه کرده
هوژینممم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3493 تست بارداری نزدی؟ منم به احتمال زیاد باردارم ولی نمیخوام فردا میرم آزمایش بدم تست روز ده سیکل زدم منفی بود ناراحت شدم نمیخوام بزنم تا دو روز مونده به موعدم خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
هوژینممم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3493 بعد اقدام منم اینجوری شده بودم خیلی حس بدی هست نمیدونم از چیه هورمونا بهم میخوره یا چی 🥺فقط کسی ای ... دقیقا فقط خدا کنه خدا بهم لطف کنه باردار باشم 🥺😢 خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
هوژینممم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3493 انشالله عزیزم به زودی یه نی نی تپل وخوشگل رو بغل بگیری مرسی قربونت بشم خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
mamanali906 عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 334 دقیقا فقط خدا کنه خدا بهم لطف کنه باردار باشم 🥺😢 انشاالله خدا بزرگه ناامید نباش راستی زیاد فکرنکن خودتو اذییت نکن انشاالله که به آرزوهات برسی 👍