2777
2789
چه ربطی داره؟هرزه کسی هست که با وجود تعهد بازم همچین کارهایی انجام بدهمن در مورد مردهایی که هر روز ب ...

شما همسرت رو با هر کسی مقایسه نکن دوست دختر و دوست پسر داشتن هرزگی نیست ما در مورد روابط جنسی بی تعهد حرف زدیم اتفاقا اطراف ماهم اکثرا با دوستی ازدواج کردن و قبلا آشنا بودن حتی من خودمم همینطور

بحث اینه که چجوری ارزش قائل باشیم 

همین مردها اگه بفهمن دختری که میخوان باهاش وارد رابطه ای بشن یا ازدواج کنن قبلا رابطه حنسی داشته هزارتا حرف بارش میکنن و هزارتا انگ بهش میچسبونن ولی ما زن ها در این مواقع میگیم خب مرد بوده جامعه الان اینجوریه چه اشکالی داره و در نتیجه این جنس رو مغرور و خودخواه میکنیم 

اگه اینها از طرف زن ها رد بشن میتونن طعم تلخ هرزگی رو بچشن

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

شما از کجا مطمئن هستی که اولین بودی؟🤔مگه این موضوعی هست که بقیه متوجه بشن؟هیچ مردی بدن زن و عشقشو ب ...

شما به من میگی از کجا مطمئنی اولین بودم از اون طرف با اطمینان میگی هیچ مردی زنش رو با دیگران مقایسه نمیکنه 😂😂

یعنی اینکه من فامیل خودم رو بشناسم چندان مطمئن نیست ولی اینکه شما فکر مرد ها رو میدونید با اطمینان کامل هست 😂

عزیزم تجربه رابطه جنسی و دوست دختر داشتن با دیدن فیلم های خاص و زن های تو خیابون خیلی فرق داره 

حالا شما دوست داری قبول کن یا ن من در مورد همسر شما نظر نمی‌دم اما حقیقت اینه که من از مرد های زیادی شنیدم که خیلی وقت ها به دوست دختر های قبلیشون فکر میکنن و حتی اگه رابطه داشته باشند بهشون فکر میکنن حتی اگه به رو نیارن ، مگه میشه ذهن مرد هارو خوند مگر اینکه خودشون بگن 

باز هم میگم مردی که یه دوست دختر داشته با مردی که دختر باز بوده خیلی فرق داره خانم ها باید برای غرور خودشون ارزش قائل بشن همون جور که مرد ها با دختری که زیاد پسر بازی کرده ازدواج نمیکنن معمولا  

در هر صورت موفق باشید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما همسرت رو با هر کسی مقایسه نکن دوست دختر و دوست پسر داشتن هرزگی نیست ما در مورد روابط جنسی بی تعه ...

دقیقا چون خودشون با همچین مرد هایی ازدواج کردن همش زور میزنن که دیگران رو هم تشویق کنند که این مسئله عادی شه

یعنی حتی اگه ما مجبور هستیم که گذشته مرد هارو قبول کنیم پس حداقل یک رابطه تمیز رو قبول کنیم نه صیغه و خوابیدن با ده تا دختر مخصوصا الان که انواع مریضی های جنسی اومده 

بعد جالبه اینا میگن پسر ها از سر کنجکاوی با دختر های زیادی دوست میشن اما از همین پسرا توقع دارند بعد ازدواج پاک بمونن 

خب شاید همون آقا بعد ازدواج و پولدار شدن از سر کنجکاوی و یواشکی باز هم یه کار هایی کرد 

شما به من میگی از کجا مطمئنی اولین بودم از اون طرف با اطمینان میگی هیچ مردی زنش رو با دیگران مقایسه ...

عزیزم این عجیبه که مردهای غریبه با شما در مورد رابطه حرف میزنن و دوست دخترهاشون😃

ظاهرا شما اصلا تو این جامعه زندگی نمیکنین

شعار دادن خیلی راحته ولی باید یه نگاه به اطرافتون بندازین

اینکه مرد قبل ازدواج دوست دختر داشته یا نداشته ربطی به بعد ازدواجش نداره

من و دوستم تقریبا باهم ازدواج کردیم

دوستم با یه پسری به هم علاقه داشتن که اولین دوست دخترش همین دوستم بود

همیشه میگفت وای شوهر تو قبلا دوست دختر داشت😃

ولی بعد چندسال شوهرش تو زندگی خیانت کرد و دوستمو با یه بچه دوساله به طرز وحشتناکی طلاق داد

ولی همسر من عین پروانه دور منو پسرمون میگرده

پس زندگی مشترک تحت تاثیر این مسائل قرار نمیگیره

دقیقا چون خودشون با همچین مرد هایی ازدواج کردن همش زور میزنن که دیگران رو هم تشویق کنند که این مسئله ...

شما ظاهرا اصرار داری بگی فقط زندگی شما عالیه چون همسرت قبلا دوست دختر نداشته😃بقیه زندگی ها بده😂

فکر میکنم سنتون هنوز به خیلی چیزها قد نمیده

عزیزم این عجیبه که مردهای غریبه با شما در مورد رابطه حرف میزنن و دوست دخترهاشون😃ظاهرا شما اصلا تو ا ...

مرد های غریبه با من صحبت نمی‌کنن تو فضای مجازی تو کامنت ها و اعتراف ها و تو همین نی نی سایت از زبان کاربر های خانم و تو واقعیت زیاد دیدم 

اگر کمی منطقی هم فکر کنی میبینی همچین چیزی کاملا طبیعی هست که مرد ها به دختر های قبلی فکر کنن و حتی مقایسه کنند شما که نمیتونی حقایق روانشناسی رو تغییر بدید 🙂 ما حتی آدم های عادی هم گاهی میان تو ذهنمون دیگه چه برسه به دوست دختر 

منم نگفتم هر مردی یه زمانی دختر بازی کرده باشه که خیانت می‌کنه فقط میگم بهتره ما خودمون رو وسیله دست مرد ها نکنیم تا بعد از کلی عشق و حال و هرزگی بدون هیچ مانعی ازدواج کنند پس مثل شما دختر هارو راهنمایی اشتباه نمیکنم

و اینم بگم دوست شما طلاق گرفت اما منم خیلی از مرد های دختر باز رو میشناسم که به دروغ به زنشون میگن تو عشق اول من هستی اما بعد ازدواج هم همچنان شیطونی های مجردی رو یواشکی ادامه میدن

پس بهتره واقع بین باشید شاید همسر شما مرد خوب و پاکی هست اما بهتره وجدان داشته باشید و برای دلداری دادن به خودتون دختر ها مجرد رو تشویق به اینجور ازدواج ها نکنید 

روابط بی در و پیکر دقیقا مثل اعتیاد هست اگر یک بار تجربه کنی احتمال اینکه باز هم بری سمتش بیشتر از بقیه آدم ها هست 

شما ظاهرا اصرار داری بگی فقط زندگی شما عالیه چون همسرت قبلا دوست دختر نداشته😃بقیه زندگی ها بده😂فکر ...

بله زندگی من خوبه اما به گفته شما زندگی شما هم خوبه 

اما چون زندگی شما خوبه باید بیای ازدواج با مرد های دختر باز رو عادی سازی کنی و بگی هیچ فرقی بین یک مرد دختر باز و یک مرد سالم نیست؟ تو همین سایت و تو جامعه خیلی از مرد هلیی که بار ها خیانت میکنن تو مجردی هم همینطوری بودن 

مثل این میمونه من با یه مرد معتاد که ترک کرده ازدواج کنم و بگم هیچ فرقی بین مرد معتاد و مردی که لب به سیگار نزده نیست چون شوهر من بعد ازدواج دنبال مواد نرفت اما شوهر دوستم که پاک بود معتاد شد و دوستم رو طلاق داد 

مرد های غریبه با من صحبت نمی‌کنن تو فضای مجازی تو کامنت ها و اعتراف ها و تو همین نی نی سایت از زبان ...

پس ازدواج با مرد و زنی که طلاق گرفتن هم اشتباهه چون مدام در حال مقایسه هستن

حرفهای شما به هیچ عنوان منطقی نیست عزیزم

حرفهای شما برای دهه شصت هست الان جامعه تغییر کرده و حرفهای شما از نظر جوان های الان واقعا خنده داره

بهتره شما هم مطابق با عصر و جامعه رفتار کنین

پس ازدواج با مرد و زنی که طلاق گرفتن هم اشتباهه چون مدام در حال مقایسه هستنحرفهای شما به هیچ عنوان م ...

اول اینکه زن و مرد طلاق گرفته ازدواج با تعهد داشتن و اینکه بله ازدواج با افرادی که قبلاً طلاق گرفتن شرایط خاص داره (اما حرف من در مورد مرد های دختر باز هست نه مرد مطلقه یا بیوه یا ...)

و دوم اینکه مرد های دختر باز به هر دختری میرسن میگن تو عشق اول منی 😂 پس بهتره ما حداقل با مردی ازدواج کنیم که زیاد از این جمله استفاده نکرده باشه 😂😂

سوم اینکه هر چقدر هم جامعه تغییر کنه هرزگی و پاکی مساوی نیستن( چون HIV و HPV در کمین است )

چهارم اینکه اکثر اینجور مرد ها با دوست دختر هاشون رابطه جنسی دارن پس معیارشون برای انتخاب همسر قطعا عشق نیست یا حیا و خانواده درست حسابی هست یا اینکه اون دختر از نظر جنسی اینجور پسر هارو وابسته کنه   

و در آخر اینکه یه کامنت تو اینستا دیدم از یه پسری که می‌گفت من عشق و حالم رو میکنم اما موقع ازدواج زنم باید باکره باشه و خیلی فاز زرنگی داشت 

پس بدون همچین لاشی هایی هم هستن پس با عادی سازی این هارو پرو نکنید 

در هر صورت موفق باشید اما حرف من اینه مردی که پاک بوده صد هیچ مردی که دختر باز بوده رو میزنه پس لطف کن دیگه ریپ نزن چون بیشتر این نمی‌خوام عادی سازی شما از مرد های هرزه رو بخونم 

بای