2777
2789
عنوان

بحث علمی

325 بازدید | 58 پست

میاین صحبت کنیم؟!

هرچی که تو ذهنتون

مثلا تناسخ، کسی هست به تناسخ باور داشته باشه؟!

البته تناسخ شبه علمی هستش

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ما توخواب خاطراتی از زندگی های قبلیمونو میبینیم

خیلی قضیه اش طولانی خواستی بکو بتایپم😂

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

تناسخ چیه؟

من بحث درباره فضا و ماه و کره زمین و این چیزا رو خیلی دوست دارم

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

نه بنظرم الکیه تناسخ  ینی چی اخه چرت ترین نظریه

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
اصلا چی هست تناسخ؟

تناسخ به معنای تولد دوباره پس از مرگ و انتقال روح از جسم مرده به جسمی تازه و تکرار زایش و مرگ هستش. و این چرخه تا زمانی که روح از آلودگی‌ها، غفلت‌ها و نادانی‌ها پاک نشده ادامه پیدا میکنه.

تناسخ چیه؟من بحث درباره فضا و ماه و کره زمین و این چیزا رو خیلی دوست دارم

تناسخ به معنای تولد دوباره پس از مرگ و انتقال روح از جسم مرده به جسمی تازه و تکرار زایش و مرگ هستش. و این چرخه تا زمانی که روح از آلودگی‌ها، غفلت‌ها و نادانی‌ها پاک نشده ادامه پیدا میکنه.

منم همینطورررر

اینکه میگن هیچکس هیچوقت روی کره ماه نرفته بنظرت چقد صحت داره