2777
2789
عنوان

همستر داره مسدود میکنه

906 بازدید | 19 پست

کسانی که کلیکر خودکار داشتن یا کسانی که چند اکانتی ساخته بودن یا از ربات پیشرفته برای اکانتشون استفاده میکردن داره مسدود میکنه یعنی میلیون نفرحذف میشن

مهم نی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

منی که تازه همسترمو فعال کردمو هیچی نمیدونم😂😐

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با عرق جبین تونستم پروفیتم بکنم دو میلسکه هامم ۳۰۰ میلدیگه بیشتر ازین در توانم نیست زودتر لیست شه ...

بنطذت ویشه؟ من اینقد ناامید شدم دیگه اصلا یادم میره سربزنم کلی پروفیتم گرفتم همینجووری سکه هام میسوزه

بنطذت ویشه؟ من اینقد ناامید شدم دیگه اصلا یادم میره سربزنم کلی پروفیتم گرفتم همینجووری سکه هام میسوز ...

من از فرت بیکاری هر چندساعت یبار میرم یه سر میزنم سکه میگیرم میام

نه کلیک میکنم نه کد مورس میزنم نه کارتاشو میگیرم

چون وقت نذاشتم زیاد برام مهم نیست بشه نشه

امیدوارم بشه ولی

من از فرت بیکاری هر چندساعت یبار میرم یه سر میزنم سکه میگیرم میامنه کلیک میکنم نه کد مورس میزنم نه ک ...

من اوایل مرتب تن تن سرمیزدم کارت میگرفتم کدمورس میگرفتم الان کد و کارت ک اصلا نمیگیرم در روز هم شاید یبار برم داخلش همون‌سکه هایی ک‌پروفیت میده رو بگیرم اگه مرتب سر بزنم میتونم روزی صدمیلیون بگیرم از پروفیتم ولی تاامید شدم نمیرم

یه سوال در قسمت ایردراپ همستر در بخش wallet یه چیز جدید اومده بعد میری وارد صفحه میشی میگه متاسفانه شما بلاک شده اید مال شما هم اینجوری یه ؟؟؟

اگه می دونین لطفا راهنمایی کنین

بنطذت ویشه؟ من اینقد ناامید شدم دیگه اصلا یادم میره سربزنم کلی پروفیتم گرفتم همینجووری سکه هام میسوز ...

25 روز دیگه لیست میشه خب

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت