دخترم مستمر علومشو شده ۱۹ خرداد ۲۰ بهش دادن ۱۹ و نیم حالا دوستش مستمر عربی شده ۱۰ خرداد ۱۸ بهش دادن ۲۰ بعد از معلمشون پرسیدم چرا اینطوریه گفت اگه مستمر بالای ۱۰ باشه خرداد بالای ۱۸ ۲۰ رد میکنن چرا مال دخترم پس عوض نشده
یه صلوات میفرستی؟.......ممنونم امیدوارم روز خوبی رو سپری کنی دوست من:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همیشه همین بود اونایی تنبل بودن رو نمره بهتر میدادن ک برن سال بعد ریختشونو نبینن من حتیکمتر از بقیه هم شدم یبار ۱۸ شدم مستمر دادم ۱۸و نیم بقیه نمره عام بیست بود بعد دوستم ۱۴ بود ۱۹و نیم داد بهش مستمر واسه زیست
عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اصلا رو مستمر حساب باز نکن رو کنکور تاثیر نداره فقط معدل کتبی نهایی تاثیر داره منم یه مدرسه درس میخوندم اصلا نمره نمیدادن دوستای دیگم که مدرسه من نبودن همه معدل ۱۹ و ۲۰ من هرچی میخوندم فایده نداشت نمره میگرفتم ۲۰ مستمر بهم پایینتر میدادن موقع نهایی که رسید نمرات من از تمام هم دوره هام بالاتر شد چون خیلی تلاش کردم بیام بالا
تو یه سری مدارس مثل نمونه و سمپاد و انرژی اتمی (این یکی تو تهرانه)اینا خیلی معدل مهمه
اگه پایین ۱۸ بشی اخراجی
+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگکوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .