2777
2789
عنوان

مثل بابای من بیخیال باشید کل ازدواجم گردن خودمه🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 10229 بازدید | 261 پست

خیلی ساده ای ازت سو استفاده میکنن تو خونه یه داد و بیدادی راه بنداز بفهمن عقلت کار میکنه

من مامانم تنها از بچگی مارو بزرگ کرده حقوق کمیته امداد و یارانشم نصفشو برا من ک دانشجوام میریزه اونوقت پدر شما😐 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی خیال مسئله مهمی نیست 

به نظرم اصلا وظیفه پدر و مادر نیست که هزینه های ما را بدن 

والا من هم همه هزینه هامو خودم دادم از جشن عقد بگیر تا طلا و ساعت و جهیزیه حتی سیسموتی هم خودم خریدم هدایای سر عقد را هم خودم خریدم من خودم باید خرج زندگیمو تامین کنم چرا پدر و مادر باید هزینه هامو بدت آخه؟!

این تبعیض واقعا دردناکه متاسفم فقط عزیزم مراقب باش اصلا نامزدت هیچ وقت چیزی نفهمه چون یک عمر ممکنه ا ...

نمیزارم بفهمه اون فکر میکنه خانوادم عاشقم هستن ولی اونا تا وقتی عاشقم هستن که فرمان هاشون رو گوش بدم زبونم بسته باشه و زوزی صدبار تشکر کنم که زنده ام

ممنونم عزیزم دلم خیلی پره منی که میخواستم پول رو از داداشم بگیرم روشم پول وام رو بزارم بدم به بابام ...

پولتو از داداشت حتما بگیر

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
خانواده همسر من برعکس همسرم یک عمر کار کرد و اونا از دستش گرفتن نه عروسی گرفتن براش نه کوچکترین حمای ...

بله هستن خانواده هایی که به پسرشون هم ظلم میکنن

ولی قبول کنیم اکثریت جامعه پسر دوستن وهمه چیزو واسه پسر میخوان

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
من ۲۸ سالمه هیچوقت بابام بهم نفقه نداده یه مدت ترسید برم شکایت ماهی یک تومن ریخت بعد دیگه نریخت بابا ...

پس من چه نجیب بودم شکایت نکردم ازش بهم نفقه نداده...چه چیزایی آدم اینجا میشنوه...

میحواستم بدم به بابام اما نه برای خودم ماشین میخرم نامزدم که هفت پشت غریبه هست گفته پنجا ملیون کمکم ...

نه بابا بیکاری مگه بدی به بابات اصلا هیچی نده بهشون موقعی ام کع نیاز داشتن بهت ادم حسابشون نکن بگو به عزیزای دلتون بگید بیان

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
بی خیال مسئله مهمی نیست به نظرم اصلا وظیفه پدر و مادر نیست که هزینه های ما را بدن والا من هم همه هزی ...

نه مشکلی نیست نه تا وقتی که تمام پولشون رو دادن به دادشام و من هیچی مگ من بچشون نبودم هیچوقت بشون فشار نیاوزدم خودم کار کردم منتی هم نزاشتم اما هنوزم من ادم بده هستم

عزیزم چقدر برات ناراحت شدم، همین پسرا بعدا دو برابر ارثیه میگیرن چون قانون میگه به دختر جهیزیه میدن باید نصف بگیره، عزیزم ناراحت نباش ایشالله خوشبخت بشی میگذره این روزا ولی خواهش میکنم بعد ازدواج زیاد باهاشون رفت و آمد نکن و حتی اگر بی پول شدن هزار تومن کمکشون نکن، این روزا را یادت نره هیچ وقت

مادرخدابیامرزم پول توپاک گذاشت داددست پدرم جلو شوهرم وخانواده شوهرکادوبهم بده ،خودمم جاروبرقی خریدم که میادخونمون دست خالی نباشه پز شو بده،خداازپدرم نگذره کودکی وجوانی همه مون روبه بادداد،مادرم ازدستش دق کرد چندبارپول خواهرهامو بالاکشیدوباهاش،معامله کرد ویه قرون دست هیچکدومشون نداد،خداشاهده خرج مهمونی پاگشا مو خودم دادم جهیزیه خودم خریدم کلی هم فحش دادکه چراخریدی؟من ازپدرم نمیگذرم خداازش نگذره مثل کودک کارازمون کشید آخرشم بادعواشوهرمون دادو الان بازنش داره کیف میکنه

ممنونم عزیزم دلم خیلی پره منی که میخواستم پول رو از داداشم بگیرم روشم پول وام رو بزارم بدم به بابام ...

وای تو چقدر مهربونی.

ولی ببین گاهی خوبی نباید از حد بگذره.

ولش کن. بهشون ایراد نگیر. باهاشون کار نداشته باش. 

محبت هم نکن. خیلی خیلی عادی و معمولی.

الهی به حق پنج تن آل عبا هر چی از خدا میخوای بهترینشو بهت ببخشه خوشگل🌻

میشه بگی چند سالته؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

عزیزم تو تنها کسی ک اینجوره نیستی. بابای من این چیزا ک هیچ وقت براش مهم نبوده و فکر آینده مون نبوده. منم اگ بخام ازدواج کنم همه مخارج با خودمه. فقط خرج ننه باباش کرد خرج زن و بچه نمیکرد. من مشکلاتی هم داشتم و دارم که تو بچگی بابام ب فکر حلشون نبود و خودم هزینه کردم و باید بکنم. من یه دختر با غیرتم که یک سال و نیم تا شب کار کردم تا پول عملمو جور کنم. چیزی که وظیفه بابام بود. من نخواستم دستمو جلوی غریبه دراز کنم یا برم با پسر ک اونو تیغ بزنم. بعد همون بابای بی غیرتم باهام دعوا می‌گرفت که چرا تا شب بیرونی آخرم بهم تهمت زد که شبا دیر میای رفتی دنبال پسر. کمک نکردن بخوره تو سرش کاش حداقل زخم زبون و تهمت نمی‌زد. 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بابای منم 

بیخیاله نسبت به ازدواجم خیلی نگرانم چیکار کنم🥲

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

تو میگی بابات نداد بابای منم نداد پول برای خرج عقد از داییم گرفتیم پولو که بعد 2 سال پس دادیم البته خوبه بابات به فکر داداشات هست مال من فقط به فکر خودشه البته بعضی مواقع برای خودشم خسیس میشه