2777
2789
عنوان

سقط جنین تو بیمارستان چجوریه

1934 بازدید | 10 پست

سلام من جنینم قلب نداشت تو 6هفته مونده حالا دکتر نامه سقط تو بیمارستان داده نمیدونم سقط با قرص انجام میشه یا با کورتاژ  من دوتا سزارین داشتم بچه هامو با توجه ب سزارین های قبلیم یعنی ممکنه کورتاژ کنن یا باقرص انجام بدن سوالم اینه؟ اخه میگن با قرص ممکنه طول بکشه و هی معاینه کنن 

خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍

اگه میتونی تو خونه با قرص سقط کن. تو بیمارستان مثل حیون با ادم برخورد میکنن. اگه دولتی باشه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با داروهای گیاهی سقط کردم ،قلبش تشکیل نشده بود کلی گرمی خوردم یه شب خونریزی کردم افتاد

میشه بگی اسم داروهاتو چندهفته بودی

میشه بگی اسم داروهاتو چندهفته بودی

چند سال پیش بود مامانم از عطاری گرفت ،اسمشون یادم نیست عزیزم،عطاری برو خودشون می‌دونن چی بدن 

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه
چند سال پیش بود مامانم از عطاری گرفت ،اسمشون یادم نیست عزیزم،عطاری برو خودشون می‌دونن چی بدن

چندهفته بودی

8هفته بودم ،قرار شد کورتاژم کنن ،مادرم نزاشت آوردم خونه گفت دارو گیاهی بخور اگه نیوفتاد بعد برو کورتاژ،بعد دو روز دارو خوردن و کلی پیاده روی افتادم به خونریزی و همون شب افتاد

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه