2777
2789
عنوان

بیاین دوستان فال این ماه رو براتون آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 72 پست

فروردین

لازم است به یکی از پیمان های قدیمی وفا کنید.

مدتی بد عهد بودید.امروز نوبت جبران است.مخصوصا که نتیجه گرفته اید به کسی که به او قول داده بودید،نیاز دارید.شاید هم با خودتان قراری بسته و زیرش زده بودید.برای اینکه به ان آرزو برسید،باید کوشش ها کنید.اگر اهل پیگیری و پایمردی نیستید،به سود شما است که از آن خواسته بگذرید.و وقت و هزینه ی خود را تلف نکنید.در ساعت شادی از شادی غفلت نکنید.

دخترم❤❤❤هلیااااااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اردیبهشت

از امید انرژی بگیرید.امید برای رد کردن منفی ها سپر خوبی است.مسیر شما درست است.از ان فاصله نگیرید.ظاهر آراسته خیلی خوب است.اما اصل نیست.از چیزهایی که شما را افسرده می کند،دور شوید.در تاریکی و سکوت ننشینید.شاید به نظر برسد کاری که می کنید و راهی که می روید،نتیجه بخش نخواهد بود.اما بروید و نترسید.برای چیزی که مطمئن هستید از دست خواهد رفت ،غصه نخورید

دخترم❤❤❤هلیااااااا

عكس برار ايتارتر

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.