2777
2789

۶ ماهه از عشق سابقم جدا شدم. شکست عشقی سنگینی خوردم. الان حالم خوب شده دیگه گریه نمیکنم. زندگی میکنم و حالم اوکیه. اما حس میکنم دیگه کسی به دلم نمی شینه حتی بهترینا... دیگه اعتماد ندارم حس میکنم همه دروغگو و خائنن...

یه روزی این حس درست میشه؟ یا تا همیشه دیگه تنهایی رو انتخاب میکنم؟

دیگه کسی به دلم نمیشینه🙃🍀

💄🩺

ببخشید ک سوالوم اینجا میپرسم تعداد تاپیکام تموم شدع

بنظرتون برم پیش دکتر عمومی یا متخصص ک برام ازمایش بنویسع؟

میخام ازمایش کلی بنویسع و چند تا ازمایش ریز مربوط ب استخوان و روماتیسم و چیزای دیگع بعد ک جوابش اومد برم ب متخصص نشون بدم چیکا کنم؟ یا برم پیش متخصص(بخاطر هزینع ویزیتش میگم💔😭)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا درست میشه و دوباره عاشق میشی ولی این بار حواست جمع باشه عاشق آدم درست بشی

وای امیدوارم...

ولی حس میکنم همه بد هستن. بعضیا ویژگی های ظاهری بعضیا اخلاقی.

حس میکنم همه دروغگو ان

💄🩺

بهت خیانت شده؟ حس خودکم بینی نداری که چی اون دختر از تو بهتر بود ججوری کنار اومدی با این حستو شیش ما ...

خیانت شده ولی حس خود کم بینی ندارم اصلا. خلایق هر چه لایق. از سرشم زیاد بودم... ولی دوسش داشتم

💄🩺

دختره رو دیدی؟ اره واقعا خلایق هرچه لایق

نه ندیدم

ولی اعتماد بنفسم بالاست

دوزاری دوس داشت دیگه چیکار کنم😂

وگرنه هیچ مردی که از نظر عاطفی به بلوغ رسیده به دختری مثل من تو رابطه خیانت نمیکرد

💄🩺

نه ندیدمولی اعتماد بنفسم بالاستدوزاری دوس داشت دیگه چیکار کنم😂وگرنه هیچ مردی که از نظر عاطفی به بلو ...

از کجا فهمیدی بهت خیانت کرده

خوبه سعی کن قراموشش کنی کامل بعد رو یه ادم جدید کراش بزنی کلی فرصت داری