سلام من دو روز پیش بیرون بودم یه پسر ک خیلی اصرار داشت شمارشو بگیرم شمارشو گرفتم و بعدش بهش پیام دادم. گفت من قصدم یه رابطه جدیه دنبال بچه بازی و رابطه های 2 روزه نیستم و.... گفت خیلی مغرورم و ب هر کسی شماره نمیدم ولی نمیدونم چرا شما خیلی ب دلم نشستی و.... و گفت چندتا خواسته دارم، اینکه بی توجهی بی محلی نکنی در طول روز غیبت نزنه و هروقت تونستی پیام یا زنگ بزنی ک بیشتر باهم آشنا شیم و حتی گفت رو در رو همو ببینیم چون با پیام نمیشه شخصیت طرف رو شناخت و... و در آخر گفت فردا پیام صبح بخیرت رو گوشیم باشه منم گفتم باشه، ولی من فرداش هیچ پیامی بهش ندادم و اونم هیچ پیامی نداد..یعنی دیروز هیچ پیامی ب هم ندادیم امروزم فعلا پیامی نداده... شما بودید چیکار میکردید؟؟ من ک اصلا دوسندارم اول من پیام بدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کنسل کن این مغرور نیس دقیقا محتاج توجه و محبته تهشم سیر بشه میره و کات دوباره به ته بکشه حسش میره دنبال یکی از نظر عاطفی ساپورتش کنه و میگه مغروره فک کنم منظورشه قهر کنی منت نمیکشه و سخته اینطور رابطه ای ک فقط تو بخوای پبام بدی و تلاش کنی 🥺
عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1