2777
2789

سلام اسپرت 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

من از اول تیپم مجلسی هست برای همون مجلسی میپوشیدم. 

از خود واقعیت زیاد دور نشو. 

اگر به لباس مجلسی عادت نداری و اون تورو با اون استایل بپسنده، چقدر میتونی ادامه بدی لباسایی که با سبکت جور نیست بپوشی؟ 

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کافه با کت شلوار مجلسی میرید ؟ میشه نمونه عکسش تو نت رو برام بذارید ؟

همچین استایلی فقط رنگ مشکی، منظورم از مجلسی تیپمه وگرنه کت و شلوار سادست

متوجه شدم شالتون رو هم مشکی میپوشید ؟

من با لباس های تیره راحت ترم، شما میتونی مثلا از کرمی هم استفاده کنید یا هر رنگ دیگه ای که بهتون حس خوب میده. 

دوتا نکنه رو باید رعایت کنی. 

۱)از خود واقعیت دور نشی چون نمیشه بیش از یک ماه فیلم بازی کرد(چه طرز صحبت، چه استایل و...) 

۲)لباسی بپوش که داخلش احساس راحتی داری چون بهت اعتماد بنفس میده، اگر لباستو دوست نداشته باشی و داخلش راحت نباشی همش با خودت بازی میکنی و تو ذهنت فکر میکنی زشت شدی و همه دارن به تو نگاه میکنن بعدش این انرژی منفی تو صورتت نمایان میشه و به طرف مقابلتم منتقل میشه، در نهایت ی دیت خوب نمیتونی داشته باشی