2777
2789
عزیزم من که خیلی نگرانم ،حق با شماست حس میکنم دارم به طفل معصومم هم منتقل میکنم این حجم از استرس و ن ...

تمرینات مدیتیشن کن ، ورزش کن ، استرس و نگرانی با حرکت از بدنت خارج میشه تنها چیزی که میتونه برای فرزندت مانع بسازه ذهنه خودمونه 

افکارت رو طبقه بندی کن هر وقت این فکر اومد تو ذهنت و این نگرانی درباره بچت بزار مثلا توی جعبه قرمز ذهنت، همون لحظه به چیزهای خوب مثل هوای بارونی ، حیوونی دوس داری ، لبخند و سلامتی دخترت فکر کن و این افکار رو از خودت دور کنی دیگه استرست از بین میره نه تنها درباره این موضوع درباره همه نگرانی هات همین کارو بکن

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمرینات مدیتیشن کن ، ورزش کن ، استرس و نگرانی با حرکت از بدنت خارج میشه تنها چیزی که میتونه برای فرز ...

ممنون از راهنماییت عزیزم ولی نمیتونم مخصوصا وقتی توی جمع قرار می‌گیرم و مدام مقایسه میکنم بعدش تا چند روز حالم خوب نیست 

برای ۶سال که این اندازه خیییلی نرمال هست نگران چی هستی شما !!!!! برای دخترم کوچیکتره ولی اونم خیلی ...

نگران ظاهرشم که تو آینده اذیت بشه فعلا خوبه نمی‌دونم آینده چطور می شه

ممنون از راهنماییت عزیزم ولی نمیتونم مخصوصا وقتی توی جمع قرار می‌گیرم و مدام مقایسه میکنم بعدش تا چن ...

ببین همش ب ذهنت مربوطه تمرین ذهنی کنی دیگه مقایسه نمیکنی ، اولین قدمتم این باشه واقن نگو نمیتونم کار نشد نداره ، بچت هم ک خداروشکر سالمه از فضایی ک بهت استرس میده سعی کن دوری کنی 

قدرت تلقین خیلی ترسناکه چیزای منفی رو تلقین نکن بخودد واقعا

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐