2777
2789

من چهل سالمه، اسفند پارسال بخاطر ایست قلبی جنین توی دو ماهگی مجبور به کورتاژ شدم. پریروز یعنی دو روز مونده به موعد قاعدگی یه بی بی چک زدم که دقیقاً هاله انداخت. دیروز رفتم آزمایش خون بارداری دادم که عدد بتا ۲۷ بود. خیلی امیدوار بودم که باردارم ولی امروز قاعدگیم شروع شد.

من دقیقاً روزای تخمک‌گذاری اقدام کردم. نمی‌دونم چرا نشده

چکاپ رحم و ضمائر برو اول بعدش دارومصرف کن ک قوی بشه بدنت بعدش اقدام کن 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکاپ رحم و ضمائر برو اول بعدش دارومصرف کن ک قوی بشه بدنت بعدش اقدام کن

من ازدواج دوممه، از ازدواج اولم یه دختر دارم. احساس میکنم برای بارداری پارسالم کوتاهی کردم که اونجوری شد.

همسرم بعضی وقتا میگه تو برای اون شوهرت فوری خودتو رسوندی دکتر و بچه رو نگهداشتی، ولی برای من نه

من ازدواج دوممه، از ازدواج اولم یه دختر دارم. احساس میکنم برای بارداری پارسالم کوتاهی کردم که اونجور ...

بهش اطمینان قلبی بده ک اینطور نیس 

بگو دنبال درمان هستم

بگو من دوست دارم از تو بچه داشته باشم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بهش اطمینان قلبی بده ک اینطور نیس بگو دنبال درمان هستمبگو من دوست دارم از تو بچه داشته باشم

خودش فهمیده من خیلی دوست دارم بچه دار بشم.

حرفی که پارسال مادرم بهم گفت منو بهم ریخت باعث شد گریه کنم. گفت بچه نیاریا، یکی دیگه رو بدبخت نکنی.

در صورتی که همون موقع خواهرم حامله شد.

چطور من بدبخت میکنم بقیه خوشبخت ؟

شاید به خاطر دختر اولتون که جدا شدین ،گفتن دخترتون پیش خودتونه؟

نه، چهار ساله که نمیذارن حتی تلفنی باهاش حرف بزنم. فقط دو بار تونستم ببینمش اونم یکبارش توو کلانتری.

پارسالم وقتی فهمیدم باید کورتاژ کنم همزمان متوجه شدم مادرم ازم کلاهبرداری کرده. از پارسال پانیکم گرفتم. دلم همه جوره شکسته

من جای شما بودم‌اصلا به بچه دار شدن فکر نمیکردم چه برسه بخوام‌براش ناراحت بشم شاید مادرتو شرایطتتون ...

مادر من اگر اندازه ی یک جو معرفت داشت حق ارث بچه شو نمی‌خورد، آخرین باری که منو دید پارسال توو بیمارستان قلب بود که حالم بد شده بود. اگر مادر بود آنقدر زخم زبون نمی‌زد که اگر پشت گوشتو دیدی دخترتم دیدی