2777
2789

دوستان من از وزن و فرم بدنم راضیم فقط یکم شکم و پهلو دارم.میخوام برم یه ورزشی ولی نمیدونم چه ورزشی برم که شکم و پهلوم اب شه ولی هیچ جای دیگم لاغر نشه بلکه در صورت امکان بزرگتر و خوش فرم ترم بشه

درمورد پیلاتس دیدم تو تاپیک ها نوشته بودن خوبه برای شکم خیلی لاغر میکنه.میترسم رون و باسنمم اب شه.چیکارکنم بنظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه واسه بزرگ تر کردن رون و باسنم چیکارکنم؟

شكم پهلوت اب شه اونا ناخواگاه ميان تو چشم اول اينا رو اب كن حلقه هم كه عاليه ولي اگه بچه نداري نزن احتمال داره كيست داشته باشي خطرناك باشه... واسه رونو باسن اسكوات بزن تو گوگل سرچ كن سخته زدنش پدرت درمياد... هم اينكه بايد درست بزني ولي روزي پنجاه شصت تا برسوني باسنتو خوشمل ميكنه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
یه ورزشی میخوام کلا بدنمو بتونم اونجوری ک میخوام فرم بدم

ببین عزیزم من حرفه ای ورزش کردم و دوره ها و مدارک مربیگری دارم 

باسن چربیه رون چربیه 

هر کی گفته می تونی ورزش کنی شکمتو اب کنی اما باسنت بزرگ تر میشه دروغ گفته 😐😐😐😐

می تونی ورزشی انجام بدی که شکمت اب شه اما رو بقیه بدنت اثر میذاره حتما 

بعد اینم اگه ورزش رو ول کنی چاق تر میشی 

بشین با خودت دودوتاتا چهارتا کن ببین میخای ورزش کنی یا نه  چون ی مدت ورزش کنی و بذاری کنار بعد فرم بدنت کلا خراب میشه 😑😑 

شكم پهلوت اب شه اونا ناخواگاه ميان تو چشم اول اينا رو اب كن حلقه هم كه عاليه ولي اگه بچه نداري نزن ا ...

نه عزیزم تازه سونو دادم کیست هم ندارم 

اسکوات هم بلدم چجوریه

ببین عزیزم من حرفه ای ورزش کردم و دوره ها و مدارک مربیگری دارم  باسن چربیه رون چربیه  هر ...

اها منظورتون اینه که شکمم رو اگر اب کنم قطعا رون و باسنمم یه مقدار اب میشه؟

خب شما بگو برم بدنسازی یا پیلاتس؟ در کنارش دفاع شخصی برم چی.کلا یه راه خوب بزار جلوم برای هیکل خوشکل

من دو سال بدنسازی کار کردم 

اما ن حرفه ای معمولی رفتم 

بقولی سلیقه ای 

من بدنسازی دوست ندارم پیلاتس بهتره از بدنسازیع 😑

اینم در نظر بگیر ورزش سنگین برا زن خوب نیست علم پرشکی و مقاله آی اس آی ورزشی هست که میگه باعث نازایی هم میشه ورزشی که سنگینه 

برو پیلاتس