2777
2789

از سر شب هم قفسه سینم هم پشت بازوم درد گرفته. زدم تو گوشی میگه احتمال مشکل قلب. اخه من تا الان زندگی سالمی داشتم، تا همین امشب مشکلی نداشتم، سمت هیچ چیز بدی مثل سیگار و قلیون هم نرفتم، چاقم نیستم، ۱۶۶ قدم، ۶۸ وزنم. سنم ۳۶. ارث مشکل قلبی هم نداریم، ولی یه دو هفتس عصبیم و استرس دارم. یعنی واقعا این دنیا انقدر الکیه؟ چکار کنم از ساعت ۳ بیدارم از نگرانی و استرس. ۲ تا بچه کوچیک دارم بخاطر اونا نمیخوام بمیرم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این فکرها چیه  تا آخر مردن رفتی 

شاید مشکلات دیگه معده و گوارش باسه ، ولی مشکل قلبی هم باشه  به خاطر استرس و نگرانی با دارو ساده تحت کنترل در میاد

سرسری نگیر،همین صبحی برو پیش پزشک 

جمعه ست برو بیمارستان یه معاینه ساده 

بابا تورو خدا بيخيال اسي جان من هزار بار ازين درد گرفتم والا هنوز زندم مگه مردن كشكه اخه

اخه من از این دردا نگرفتم، برا همین خیلی میترسم الان ته دلم خالی شده

این فکرها چیه تا آخر مردن رفتی شاید مشکلات دیگه معده و گوارش باسه ، ولی مشکل قلبی هم باشه به خاطر ...

اره حتما صبح میرم، خیلی استرسی شدم اصلا خوابم نمیگیره. یه چیز دیگه هم اینکه تو زندگی متاهلی یه سریا خیلی آدمو اذیت میکنن، فکر کن ادم بمیره همونا خوشحال بشن

اخه من از این دردا نگرفتم، برا همین خیلی میترسم الان ته دلم خالی شده

خو چ ربطي داره عزيزم بدنه ديگه اهن كه نيست گاهي درد ميگيره الان اون دردهشايد الكي باشه ولي استرس ضررش بيشتره

دکتر رفتی؟

باتوجه ب چیزایی ک گفتی من حس میکنم دقیقاً ب خاطر همین اضطراب و اعصابته. سایکوسوماتیک یا همون دردای روان تنی بش میگن. من خودمم گاهی تو شرایط بحرانی دارم همچین علائمی نگران نباش.

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

دکتر رفتی؟باتوجه ب چیزایی ک گفتی من حس میکنم دقیقاً ب خاطر همین اضطراب و اعصابته. سایکوسوماتیک یا هم ...

نه تازه امشب اینجوری شدم اصلا این دردو تا حالا نداشتم. یعنی شما هم شده همزمان قلب و بازوتون درد بگیره؟ اخه هر چی سرچ کردم زده مشکل قلبی

اره حق با توئه. برام دعا کن چیزیم نباشه😔

والا صد در صد من مطمعنم چيزي نيست ولي دكتر بري بدتر ميشي براي اينكه دكترا فقط بزرگ نمايي ميكنن خرج بتراشن 

من خودم باورم نميشد تا اينكه اين دكترا بلاها ب سرم اوردن منم ديگه توله شد برام الكي برا هر درد كوچيكي سريع شال كلاه نكنم ب دكتر