2777
2789
عنوان

از استرس دارم دیوونه میشم میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 33 پست
والا صد در صد من مطمعنم چيزي نيست ولي دكتر بري بدتر ميشي براي اينكه دكترا فقط بزرگ نمايي ميكنن خرج ب ...

خدا کنه حرفای شما درست باشه. ببینم فردا بهتر میشم یا نه. اگر نه مجبورم برم‌ .برام دعا کن‌ عزیزم‌ .

نه تازه امشب اینجوری شدم اصلا این دردو تا حالا نداشتم. یعنی شما هم شده همزمان قلب و بازوتون درد بگیر ...

تاره امشب اینجوری شدی. بعد دکترم نرفتی با یه سرچ ساده برا خودت بریدی دوختی ک مشکل قلبی داری؟

آره من هم تپش قلب بالا و هم درد قلب و گاهی یه حالت تیر کشیدن دارم 

دستمم از شانه تا نوک انگشت درد میگیره بعد کامل سر میشه چن روز..همیشه اینجوری نیستم بعضی اوقات ک شرایطم سخت و بحرانیه.

شاید برا شماهم این باشه ک فشار زیادی روتون بوده. یه پزشک برید معاینه بشید ک مطمئن شید. 

مشکلی نبود همینه. و همینم اگه تکرار شد ملزم رواندرمانی و دارودرمانیه. در هرصورت نگران نباشید ایشالا ک چیزی نیست و تکرار هم نمیشه براتون🌱

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا صد در صد من مطمعنم چيزي نيست ولي دكتر بري بدتر ميشي براي اينكه دكترا فقط بزرگ نمايي ميكنن خرج ب ...

دقیقاً دکتر رفتن زمانی لازمه که یه مشکل شدتش زیاد باشه و تکرار بشه. در اون صورت بله نباید نادیده گرفته شه اصلاً.

ولی واسه هرچیز یهویی پاشیم بریم دکتر و هردردی مشاهده کردیم حساس شیم وسواس فکری و کلی بیماریی دیگه میگیریم خود ب خود.

حالا واسه اطمینان خاطر خودش ک نگران نباشه بره بد نیس. صرفاً جهت اطمینان خاطر بیشتر.

خدا کنه حرفای شما درست باشه. ببینم فردا بهتر میشم یا نه. اگر نه مجبورم برم‌ .برام دعا کن‌ عزیزم‌ .

هيچي نيست عزيزم مطمعن باش مدام بگو   يا شافي. دست بزار رو قلبت  علي بذكر الله تطمعن القلوب

تاره امشب اینجوری شدی. بعد دکترم نرفتی با یه سرچ ساده برا خودت بریدی دوختی ک مشکل قلبی داری؟آره من ه ...

تشکر عزیزم. حق با شماست . شاید من زیادی حساسم شاید گوگل همه چیو زیادی سخت میگیره. من از خدامه حرف شما درست باشه.  

هيچي نيست عزيزم مطمعن باش مدام بگو يا شافي. دست بزار رو قلبت علي بذكر الله تطمعن القلوب

الان یکم بهترم، یه آ اس آ خوردم یکم بهتر شدم. ذکرم که میگید میخونم حتما. تشکر عزیزم

گوگل همچیو بزرگش میکنه ادم سالمم مریض میکنه من میگم سرماخوردم گلوم درد میکنه میگه تومور گلو داری ولش کن بابا الکی تا مطمئن نشدی استرس نگیر

برو یه نوار قلب بردار ایشالله که چیزی نیست شاید قلنج کرده سینت یا دنده هات درد میکنن فکر میکنی قلبته من یه مدت سمت قلبم درد میکرد فکر میکردم قلبم مشکل داره بعد رفتم نوار قلب دادم دیدم مشکل نداره شمام همینکارو بکن. 

الان یکم بهترم، یه آ اس آ خوردم یکم بهتر شدم. ذکرم که میگید میخونم حتما. تشکر عزیزم

عزيزم تورو خدا سرخودي قرص نخور از اين ب بعد گلاب بخور هروقت يلبت درد گرفت چون از استرسه اكثرا گلاب ارامش ميده ان شاالله فردا ك پاشدي كاملا خوب شدي

اوووو ما هرروز استرس زیاد و تش قلب بالا و....

من تو گذشتم خیلی سختی تو زندگیم کشیدم، تو خونه پدری، الانم که ازدواج کردم همسر نه ولی خانوادش خیلی ...... همش نگرانی، استرس بهم وارد میشه. ولی واقعا امشب فهمیدم نباید جدی بگیرمشون سلامتی از هر چیزی مهمتره واقعا

بعدم مگه هرکی قلبش درد کنه یا خدای ناکرده مشکل داشته باشه یعنی قراره بمیره؟ سال 2024 میلادیم همچی پیشرفت کرده کلی دکتر و پزشک متخصص وجود داره این همه عمل جراحی الکی این همه مدت درس نخوندن که 

دقیقاً دکتر رفتن زمانی لازمه که یه مشکل شدتش زیاد باشه و تکرار بشه. در اون صورت بله نباید نادیده گرف ...

یجاهایی حساس بودن لازمه اگه یه بیماری زود درمان نشه پیشرفت میکنه مثلا سرطان اگه فرد زود متوجش نشه و جلوگیری نکنه تکثیر پیدا میکنه همراه خون و لنف به جاهای دیگه بدن میره و اونجا مستقل میشه بعد دیگه اون موقع درمان فایده نداره ادم هرچیز کوچیک رو هم نباید دست کم بگیره یا بخواد خوددرمانی کنه سلامتی چیزه شوخی ای نیست 

گوگل همچیو بزرگش میکنه ادم سالمم مریض میکنه من میگم سرماخوردم گلوم درد میکنه میگه تومور گلو داری ولش ...

درسته، ولی اینکه به سما بازو و دست میکشه میگن خیلی خطرناکه و حمله قلبیه. همینلرو خوندم فوبی مردن گرفتم امشب

یجاهایی حساس بودن لازمه اگه یه بیماری زود درمان نشه پیشرفت میکنه مثلا سرطان اگه فرد زود متوجش نشه و ...

درسته.

ولی الان خداروشکر مشکل ایشون شباهتی ب علائم سرطان ندارن!

من تو گذشتم خیلی سختی تو زندگیم کشیدم، تو خونه پدری، الانم که ازدواج کردم همسر نه ولی خانوادش خیلی . ...

عزیزم من خودم یه ادم استرسیم ولی باید سعی کرد کنترلش کرد عامل همه بیماریا استرسه چون باعث میشه سیستم ایمنی بدن ضعیف بشه خدای ناکرده شما یچیزت بشه همون خانواده شوهر به هیجاشون نیست پس الکی بخاطرشون خودتو اذیت نکنادم تا سلامته شاکر خدا نیست و قدرشو نمیدونه ولی تا یکم مریض میشه تازه ارزش سلامتی رو درک میکنه