کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) میشنوم و میبینم!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مدتیه هی اشتهای کاذب دارم هی دنبال ی چیزی برای خوردن میگردم علتش چیه ؟
ااگه دیابتی نیستین و علایم اصلی دیابت مث پر ادراری، تشنگی زیاد و پرخوری نذارین، میتونه بعلت استفاذه مکمل بلشه یا حتی عصبی و..
کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) میشنوم و میبینم!
یکی تز اشنایان شیمی درمانی میشن بخاطر ریه ، تازه پرتو رو شروع کردن ،الان گوش ها شون عفونت کرده انگار چرک میاد دستشونم جوشای بزرگ ،از چی میتونه باشه ؟بنظرتون رو به بهبودیه؟
ای وان سی برای دیابتی باید چند باشه کسی ک قندشو خوب کنترل میکنه
الان رنج دقیق یادم نیست ولی فکر کنم واسه غیر دیابتی ها بالای6وخورده باشه واسه دیابتی ها هم جزHba1c، سطح خود قند روزانه مهم تره
معده درد و تهوع دارم صبح ها با درد و تهوع پامیشم هیلوباکتری تشخیص دادن .پیش کلی دکتر رفتم و چند نسخه قرص خوردم خوب نشدم.چیکار کنم.فاموتدین هم بدتر میکنه
رژیرژیم ها متنوعه و ب انالیز شگما بستگی داره، من خودم برنامه2000 و یا فستینگ جواب میگیزم