2777
2789
عنوان

دفع گوشت و بافت از واژن

691 بازدید | 25 پست

سلام خانم ها من یه مشکل ترسناک پیدا کردم

شکمم ورم زیادی کرده مدت زیادیه و دکتر گفته بود باید رحمم رو در بیارم اما خب ترسیدم نرفتم گفتن اندومتریوزه

من مجردم و رابطه ای نداشتم

یه تکه گوشت اندازه نوار بهداشتی با کلی جوش زگیل مانند روش امروز ازم خارج شد 

خبلی ترسیدم اما نمیتونم برم دکتر میشه راهنمایی کنید این چی بوده اصلا!!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندازه نوار؟! خیلی بزرگه که

اونجوری که تعریف کردی رحم و تخمدان نبود؟😐

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

حتما حتماااااا شنبه برو دکتر عزیزم ،اون چیزی که گفتی رو هم نگه دار تا نشون دکتر بدی ....چرا سرسری میگیری و پیگیری نمیکنی عزیزم ؟؟؟؟برو نظر چنتا دکتر رو بپرس ،نترس 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
وای خدا چقدر بزرگ. حالت خوبه الان؟ درد نداری؟

خیلی حال بهم زن بود اما نمیدونم چی بود

با کلی زائده جوش مانند روش مثل ابله مرغون بود

شما تصور کن مثل زبون گاو بود 

ببخشید از مثالم

نمبدونم واسه کسی نشنیدید اینطور شه؟

نمیدونم دقیق چی بودیکی از فامیلامون تو تصادف ضربه ی شدیدی به شکمش وارد شده بود میگفتن رحمش افتاده بود ولی بعدش ازدواج کرد و بچه هم داره

برو دکتر سریع 

درد هم داری؟

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
تو دستشویی بین شهری اینطور شد دبگه دست نزدم بهش

کاش لااقل عکس میگرفتی ازش....حالا شنبه برو دکتر یه سونو بنویسن برات ....درد داری؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)