2777
2789
عنوان

تیرویید و ندول

301 بازدید | 24 پست

سلام 

خانمها من تیروییدم نرمال بود ولی ندول داشتم 

رفتم دکتر غدد بهم دارو داد 

الان تیروییدم ریخته بهم عددش ۱./. هست 

یعنی نزدیک ب صفر 

کسی مثل من بوده!؟

من تو عمرم همش هورمون تیروییدم تنظیم بوده 

الان با این قرصه شده صفر 

چیکار کنم ؟

خدایا خودت فقط از دلم خبر داری... هر چی خدا بخواد ... خدا که بد نمیخواد 🙂

سلام من نه تیروییدم پرکار بود نه کم کار فقط ندول داشتم هر شش ماه سونو دادم تا شش روز پیش که تیروییدم رو کامل درآوردم الان هم منتظر جواب پاتولوژیم حتما سونو بده هر شش ماه که خدایی نکرده لازم بود نمونه برداری بشه من دکترهام بی سواد بودن که کارم به اینجا کشید ایشاالله خوب شی

من یک ندول بزرگ در یک سمت داشتم ولی هورمون‌های تیروییدیم تنظیم بودند. دارو هم دریافت نکردم.  ولی همون ندول ظرف ٦ سال به قدری بزرگ شد که اون اواخر موقع ورزش یا دراز کشیدن حس تنگی نفس داشتم. سه بار هم طی ٦ سال نمونه گرفتند و چیز مشکوکی ندیدند. ولی به خاطر سایز بزرگ ندول، یک سمت تیروئیدم را برداشتند. جواب پاتولوژی بعد از عمل هم نرمال بود. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من نه تیروییدم پرکار بود نه کم کار فقط ندول داشتم هر شش ماه سونو دادم تا شش روز پیش که تیروییدم ...

تو اون مدت ک فقط شش ماه یکباررسونو. دادین 

دارو مصرف نکردین ؟

من یک ندول بزرگ در یک سمت داشتم ولی هورمون‌های تیروییدیم تنظیم بودند. دارو هم دریافت نکردم. ولی همو ...

عزیزم الهی همیشه سلامت باشین

منم والله بهم گفتن بخاطر ندول باید دارو بخوری و تحت نظر باشی

وگرنه مشکل بالا پایین بودن هورمون نداشتم

الان پرکار شده 😭میترسم خیلی

سلام من نه تیروییدم پرکار بود نه کم کار فقط ندول داشتم هر شش ماه سونو دادم تا شش روز پیش که تیروییدم ...

عزیزم ان شا الله ک جواب پاتولوژی هم نرمال هست 

ببخشید نوع ندول تون توی سونو چی بود ؟

من یک ندول بزرگ در یک سمت داشتم ولی هورمون‌های تیروییدیم تنظیم بودند. دارو هم دریافت نکردم. ولی همو ...

ببخشید نوعش چی بوده ندولتون ؟ توی سونو مینویسن

عزیزم الهی همیشه سلامت باشینمنم والله بهم گفتن بخاطر ندول باید دارو بخوری و تحت نظر باشیوگرنه مشکل ب ...

ممنون عزیزم. امیدوارم شما هم همیشه سلامت باشید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

البته من توی نمونه نوشته پاپیلاری تیرویید که یکی از سرطان های تیرویید

سلام عزیزم منم تیروئید پرکار گرفتم تازگی و دیروز سونو دادم ندول داشتم و گفت باید اسکن هسته ای کنم ، تجربتونو بهم میگید لطفا