2777
2789
عنوان

تیرویید و ندول

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 24 پست
عزیزم الهی همیشه سلامت باشینمنم والله بهم گفتن بخاطر ندول باید دارو بخوری و تحت نظر باشیوگرنه مشکل ب ...

عزیزم سلام وقت بخیر ببخشید من تازگی آزمایش خون دادم تیروئیدم پر کار شده و یه سونو هم دیروز دارم ندول داشتم و دکتر گفت باید اسکن کنم ، دارو به شما چی داد خوب شدین ؟؟

سلام عزیزم منم تیروئید پرکار گرفتم تازگی و دیروز سونو دادم ندول داشتم و گفت باید اسکن هسته ای کنم ، ...

سلام عزیزم من سرطان بدخیم تیرویید داشتم و عمل و بعد اون ید درمانی شدم تیرویید نه کم کار بود نه پرکار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سلام وقت بخیر ببخشید من تازگی آزمایش خون دادم تیروئیدم پر کار شده و یه سونو هم دیروز دارم ندول ...

سلام عزیزم من یک سال بهم دارو دادن 

قبل مصرف دارو هورمون تنظیم بود بعدش پر کاری گرفتم دکترم را عوض کردم

دارو را گفتن  قطع کنم و فقط سالی یکبار سونو بدم اگر تغییر سایز داشت برم پیش دکتر غدد اگر نه فقط سالانه چک بشه

افرادی را می‌شناسم که با همین قرص تیروکسین ندول هاشون کوچکتر شده اما مصرف این قرص عوارض زیادی داره 

و ب یکی می‌سازه ب یکی نمی سازه 

ب من نمیساخت من با خوردن  قرص مشکلات زیادی پیدا کردم 

ریزش مو سر درد های مداوم تپش قلب بالا  عصبی بودن تنگی نفس 

بعضی ها اصلا با قرص مشکلی پیدا نمیکنن 

و اینم بگم 99 درصد ندول ها بی خطر هستن 

انشاالله شماهم چیزی نیست و همیشه سلامت باشید گلم

خدایا خودت فقط از دلم خبر داری... هر چی خدا بخواد ... خدا که بد نمیخواد 🙂
سلام عزیزم من یک سال بهم دارو دادن قبل مصرف دارو هورمون تنظیم بود بعدش پر کاری گرفتم دکترم را عوض کر ...

خداروشکر عزیزم که بهترید ممنون که جوابمو دادید ، من دکتر بهم متی مازول دادن روزی دوتا که آذین میشم روزی یدونه  میخورم  واسه منم دعا کنید و انشاءالله شما هم همیشه شاد و سلامت باشین