2777
2789
عنوان

رنگ چشم

549 بازدید | 91 پست

چشم هاتون چه رنگی هستن؟ 

اول از همه بگم که دعوا نکنید که چشم سیاه قشنگتره یا چشم رنگی قشنگتره همه رنگ چشمها قشنگن و هر کدوم در نوع خودشون خاصن. 

چشم های خودم سیاهه. 

(این هم بگم که شلوغش نکنید و بگید که وجود نداره چشم سیاه منم فکر میکردم وجود نداره و میگفتم حتما قهوه ای خیلی تیره ست ولی تو یمقاله معتبر خوندم که وجود داره و خیلی تلاش کردم تا الان که مردمک چشمم رو ببینم اما موفق نشدم  )

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چشمام با زندگیم هارمونی خاصی دارع💩خودتون بفهمین چ رنگیه دیگه

😅😅😅

این چه حرفی هستش میزنید ی کوچولو مثبت فکر کنید

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

مشکی واقعا مشکیِ مشکی

برای من هم مشکیه و دیگه کور شدم انقدر تلاش کردم مردمک چشمم رو ببینم

عسلی قهوه ای تایپک اولم هست

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

من چشمام با زندگیم هارمونی خاصی دارع💩خودتون بفهمین چ رنگیه دیگه

چقدر احساسی

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم